Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
Meggi85 napisał:Jak dla mnie odkurzacz centralny to jednak niepotrzebny wydatek. Lepiej chyba postawic na odkurzacz bezworkowy, w którym jest ładowany akumulator. Dla mnie to dużo wygodniejsze. Fajnie tu sprawdzają się Ergorapido. No i przede wszystkim są lekkie, co pomaga przy sprzątaniu domu.Co nieco słyszałam o tym odkurzaczu
kotek020 napisał:Co nieco słyszałam o tym odkurzaczuNie wiem czy wszystkie modele mają tak samo, ale ten moj Ergorapido ładuje sie około 4h. To niewiele, a sprzątnąć za pomocą tego ładowania można naprawdę sporo. No i da się go rozmontować w mniejsza wersję, którą już idealnie wszędzie można dotrzeć. Genialnie się sprawdza nawet w aucie.A jak długo trzeba go ładować?? Czy dobrze wciąga i cichutko?