Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
Marta30S napisał:Ja też coś nie kojarzę tej firmy, a żarówki diodowe (takie jak tu), to kupowałam właśnie z ekotaniej - za coś ok 17 zł sztuka, więc myślę, że dość tanio.Ceny ledów są na pewno wyższe, ąle nie oszukujmy się są trwalsze i nie trzeba mieć szuflady zapasu. Pozatym mamy troche spokoju, że nie trzeba chodzić za domownikami ciagle im przypominając o gaszeniu światła, bo w niektórych pomieszczeniach w domu świecące non stop są zbędne.
Jak się dziś poszpera w sieci, to zawsze coś się da zaoszczędzić, choć to nie to samo co stara żarówa za 3 zł, no ale cóż... eko eko![]()