Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Podobają Wam się szare wnętrza?, strona 3

Zlecenie straciło ważność.
Zobacz poniżej aktualnie dostępne podobne zlecenia.
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Podobają Wam się szare wnętrza?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Nesta 19 cze 2012, 16:35     (ostatnio zmieniony przez autora 19 cze 2012, 16:36, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie szare kolory kojarzą się bardzo dobrze. Taki kolor może niekoniecznie ciepły, jak ktoś wcześniej pisał, raczej kolor chłodny, spokojny, relaksujący. Chodzi mi o taki kolor
  • Aquarella 26 cze 2012, 16:05
    Mnie się ten kolor podoba, ale raczej w pomieszczeniach biurowych. W domu wolę np. ciepłe beże, takie jak tu glazura łazienkowa.
  • Juhaz 30 cze 2012, 11:52
    Zgadzam się z jednym z moich przedmówców. Jak dla mnie są to kolory dość "przemysłowe". Nie chciałabym mieć pomieszczenia, w którym spędzam dużo czasu np. salonu w takim kolorze. Natomiast widziałam wiele łazienek, gdzie takie szare płytki łazienkowe tworzyły bardzo ładne wnętrza.
  • gra_step 1 lip 2012, 16:33     (ostatnio zmieniony przez autora 1 lip 2012, 16:34, w całości zmieniany 1 raz)
    swietny kolor do lazienki, my mamy taką z plytek ceramstic

• loliloopy 24 lip 2012, 9:08
    Genialne te aranżacje łazienek. Mój styl! Jakby ktoś był chętny zafundować mi taką to się polecam. przymrużenie oka Szarość jest elegancka, teraz są inne możliwości, inne trendy. Kilka dodatków i ocieplasz pomieszczenie.
  • Nesta 7 sie 2012, 21:39
    Świetne są te szare kolory we wnętrzu. Z tym feng shui i kierowaniem energii do wewnątrz, to wydaje mi się to nieco naciągane, ale to moje zdanie uśmiech W każdym razie, planuję szarą ścianę z biało czarnymi akcentami na ścianach obok. Co myslicie o takim połączeniu?
  • mscislaw 24 sie 2012, 14:24
    Mi osobiście szare wnętrza się podobają. Sam mam mieszkanie w bardzo nowoczesnym, minimalistycznym stylu i wygląda naprawdę świetnie. Skorzystałem jednak z projektu profesjonalnego biura zajmującego się wystrojem wnętrz ponieważ projektując takie wnętrza łatwo jest przesadzić i mieszkanie może wydac się chłodne i ponure. Najważniejsza sprawą moim zdaniem jest wybór dodatków, Powinny rozświetlać wnętrze i dodać mu lekkości. Nie powinno się również przesadzać z kolorem czarnym. Lepiej iść w strone białego i modnych ostatnio norweskich klimatów.
  • loliloopy 24 sie 2012, 15:39
    Zgadzam się dodatki są bardzo ważne. Przejrzałem sobie też inne projekt łazienek jakie proponuje Ceramstic, zdecydowanie na plus są ich kolekcje nowoczesne - city. Jeśli miałbym teraz wybierać padłoby pewnie na jedną z ich kolekcji.
    A dodatki gdzie kupiłeś?
  • mokijte6 30 sie 2012, 11:13     (ostatnio zmieniony przez autora 30 sie 2012, 11:13, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie też bardzo podobają się szarości. Tylko czy te dodatki nie wyglądałyby lepiej, gdyby miały jakiś jaskrawy kolor? Żółć, róż, intensywna czerwień? Uwielbiam turkus. Myślicie, że dobrze komponowałby się w takiej szarej aranżacji?
  • VictoriaB 31 sie 2012, 14:34
    Własnie, szary jest bardzo elegancki i wszytsko do niego pasuje, w takiej szarej łazience można poszaleć z dodatkami.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: sufity napinane