Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
Gnavis napisał:Witam. Zamierzam kupić piekarnik. Cena nie jest aż tak istotna, mogę pozwolić sobie na wydanie większej sumy. Ważne, żeby to był solidny sprzęt. Przy okazji prosiłbym też o poinformowanie mnie, jak się zapatrujecie na takie rzeczy jak sterowanie dotykowe? Na pewno powinien mieć termoobieg i termosondę. Jak wy uważacie, co byście polecili?Wszystko w sumie zależy od tego czego oczekujemy od piekarnika. Jeśli często będziemy go używać warto zainwestować w taki, który ma więcej funkcji i bajerów. Dla mnie nie ma różnicy czy piekarnik ma sterowanie dotykowe czy standardowe. Polecić mogę piekarnik z funkcją pirolizy- sam się czyści i ten problem odpada.
mojakuchniaach napisał:Wczoraj pół wieczoru spędziłam na przeglądaniu ofert producentów i sklepów ze sprzętem AGD. Niedługo się przeprowadzam i będę potrzebowała wszystkich sprzętów w tym piekarnika. Wiem, że ma mieć pyrolizę, teleskopowy ruszt (czy jak tam się nazywają te wysuwające się kratki} i tyle. Wizualnie wszystkie piekarniki są do siebie niezwykle podobne, funkcje też mają zbliżone tym bardziej trudno wybrać. Zastanowiły mnie też piekarniki z Ikea. Faktycznie nie mają zbyt nowoczesnego wyglądu, ale za to 5 lat gwarancji.Whirlpool ma duży wybór jeśli chodzi o piekarniki. Chodzi o taki do zabudowy?
Ależ mam mętlik w głowie. Pomocy.