Favore.plForumSamochody, usługi transportowe

Jaki system do lokalizacji pojazdów ?

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki system do lokalizacji pojazdów ?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Kajakarz 4 lis 2012, 12:35
    Jaki system do lokalizacji pojazdów wybraliście do swojego auta?
    Lokalizatory gps od navifleetu są ok? Jak przeglądam ich www to wydaję mi się naprawdę ciekawe te ich rozwiązania. HELP?
  • siti0550 5 lis 2012, 15:09
    Ja używam GPSu w telefonie uśmiech Świetnie się sprawdza i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł. Najważniejsze jest to, żeby w miarę regularnie aktualizować mapy.

• Kajakarz 10 lis 2012, 8:56
    ale takiw telefonie to auta przed kradzieżą nie obroniuśmiech)
  • majowa 16 cze 2013, 21:35
    Najtańszą i najlepszą ofertę na polskim rynku ma Monitoring GPS PetSoft z Gdańska. Oferta korzystna W cenę pakietu startowego wchodzi lokalizator i wszystkie roczne koszty. Firma oferuje serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, wsparcie techniczne mailowe i telefoniczne.
  • hipcio 11 lip 2013, 9:06
    Jest dużo systemów oferujących monitoring GPS ale przyznać trzeba jedno - ma on niezwykle korzystny wpływ na zarządzanie flotą. Optymalizuje trasę, dyscyplinuje kierowców, wspomaga logistykę. przymrużenie oka
  • szeptamy 19 wrz 2013, 20:19
    a co myślicie o monitoringu samochodowym? Ma fajną opcję z sondą paliwa, żeby wiedzieć ile paliwa kierowca zużył. Zastanawiam się nad kupnem takiego testowego do naszej firmy, ale nie wiem po ile chodzą takie cuda uśmiech
  • waloria 20 wrz 2013, 10:48
    Też używam gps w telefonie i nigdy mnie nie wywiózł w pole uśmiech
  • feed 2 paź 2013, 20:17
    U mnie sprawdza się [url=http://]monitoring pojazdu[/url] Gdańskiej firmy. Jest tani i działa bezproblemowo. Najbardziej jestem zadowolona z szybkiego serweru i ciągle aktualizującej się historii trasy.
  • charlotte1991 21 paź 2013, 17:26     (ostatnio zmieniony przez autora 22 paź 2013, 9:00, w całości zmieniany 1 raz)
    U Nas sprawdza się monitoring. Serwer działa błyskawicznie, urządzenia są dokładne a nasza praca stała się dokładniejszauśmiech
  • rozpisanamama 3 sty 2014, 14:10
    Ja sobie bardzo cenie lokalizatory gps firmy PetSoft z Gdańska Korzystam z nich od dłuższego czasu i do tej pory nigdy nie miałam z nimi problemów.
1 2 z 2  
Samochody, usługi transportowe - dyskusje na forum
Poprzednia: Dywaniki do auta