Przeprowadzki, przewóz rzeczy, przewóz mebli, transportWarszawa (mazowieckie)
Wypożyczalnia bagażników dachowych BydgoszczBiałe Błota, Bydgoszcz, Toruń, Inowrocław (kujawsko - pomorskie)
Naprawa licznika Skoda OctaviaKomorniki (wielkopolskie)
Transport kruszywaOstrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Wynajem wózków widłowychZator (małopolskie)
Przewóz osób taksówkąWieliczka (małopolskie)
AkumulatorySosnowiec (śląskie)
Mat2405 napisał:W temacie instalacji LPG Diesel osobiście polecam firmę Visio Tech z Opola. Instalacja zamontowana szybko, a oszczędności realneNiestety nie przekonuje mnie prostacki marketing "firmy Visio Tech z Opola". Może Pan być pewny, że jeżeli mielibyśmy się zdecydować na montaż, to nie w nieudolnie lokowanej tu przez Pana firmie. Nie wniósł Pan nic nowego do tematu a Pana osobiste polecenia nikogo tutaj nie interesują, zwłaszcza, że nikt o nie nie prosił.
pereus napisał:A od czego te proporcje są uzależnione?W cieżarówkach z silnikami diesla spala się tylko ok. 70% ON. Podwójne zasilanie pozwala wykorzystać niespalone ON i stąd oszczędności. O szczegóły techniczne musiałby Pan zapytać montera, ja wiem tyle ile dowiedziałem się od inżynierów w tej firmie, w której montowaliśmy instalację. Widzę, że zastanawiacie się Panowie, czy rzeczywiście oszczędności są duże, ja już wiem, że tak. W Renault Premium rocznik 2000 bez instalacji LPG spalanie wynosiło 38l ON/100 km, a po założeniu 25l ON + 8 l LPG/100 km. Komentarz chyba zbędny, jeżeli ktoś nie daje wiary to mogę nawet wkleić linka do referencji. Pozdrawiam.