HolowanieSłubice (lubuskie)
Malowanie parkingów podziemnychWarszawa (mazowieckie)
Laweta 24Ostrówek, Łódź, Lublin, Kielce, Kraków (mazowieckie)
Serwis mechaniczny samochodów SkodaKraków, Katowice (małopolskie)
Wynajem wózków widłowychZator (małopolskie)
Przewóz osób taksówkąWieliczka (małopolskie)
WyburzeniaJanki, Gdańsk (mazowieckie)
Mat2405 napisał:W temacie instalacji LPG Diesel osobiście polecam firmę Visio Tech z Opola. Instalacja zamontowana szybko, a oszczędności realneNiestety nie przekonuje mnie prostacki marketing "firmy Visio Tech z Opola". Może Pan być pewny, że jeżeli mielibyśmy się zdecydować na montaż, to nie w nieudolnie lokowanej tu przez Pana firmie. Nie wniósł Pan nic nowego do tematu a Pana osobiste polecenia nikogo tutaj nie interesują, zwłaszcza, że nikt o nie nie prosił.
pereus napisał:A od czego te proporcje są uzależnione?W cieżarówkach z silnikami diesla spala się tylko ok. 70% ON. Podwójne zasilanie pozwala wykorzystać niespalone ON i stąd oszczędności. O szczegóły techniczne musiałby Pan zapytać montera, ja wiem tyle ile dowiedziałem się od inżynierów w tej firmie, w której montowaliśmy instalację. Widzę, że zastanawiacie się Panowie, czy rzeczywiście oszczędności są duże, ja już wiem, że tak. W Renault Premium rocznik 2000 bez instalacji LPG spalanie wynosiło 38l ON/100 km, a po założeniu 25l ON + 8 l LPG/100 km. Komentarz chyba zbędny, jeżeli ktoś nie daje wiary to mogę nawet wkleić linka do referencji. Pozdrawiam.