Powiedźcie mi proszę czy warto wydać 750 zł na takie słuchawki: Słuchawki Hi-Fi Sennheiser HD 558, jack 3,5 mm pozłacany, 108 dB, czarne. Znajomy je ma i bardzo poleca, ale on lubi wydawać sporo pieniędzy na niekoniecznie przekładające się na cenę towary więc pomyślałem, że spytam większego grona.
Zgodzę się z poprzednikami, ale to nieprawda, że tylko oni produkują dobre słuchawki. Poza tym kiedyś miałem od nich dołączone pchełki do mp3 i były nie lepsze niż typowe słuchawki dołączane do zestawów komórek czy właśnie mp3.
Wow to chłopie masz spore fundusze. Powiem Ci jednak,że sam Sennheiser ma obecnie chyba najlepsze słuchawki tak wiec jeśli dużo słuchasz muzyki to naprawdę warto jest zainwestować w coś takiego porządnego. Nie bedziesz żałował. Sam proponuję jednak zainteresować się innymi modelami, które są trochę tańsze ale również zapewniają bardzo dobrą jakość dźwięku.
Ja obecnie mam te:
http://najtaniej.co/produkt/sluchawki/sennheiser-rs-160.html - są bardzo solidne. wygodnie leżą na uchu i bardzo dobrze tłumią odgłosy otoczenia tak wiec możesz skupić się na muzyce.
Kupisz je mniej więcej w okolicach 500 zł.
bardzo dobre są słuchawki polskiej marki Audictus, mam model Adrenaline idealne do biegania, na rolki itd.. nie wypadają z uszu, super jakosc grania. Polecam