favore.pl
KATEGORIE
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Opisz dokładnie czego potrzebujesz, np. ilość, termin, materiał itp.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

  • brak zdjęcia
    Gastronomia Kucharz, obsługa kuchni i sali oraz dekorator wnętrz imprez okolicznościowych typu: wesela, komunie, chrzciny, itp. Dostosowujemy się do wymagań klientó...
    6 zł osoba Borzechówlubelskie

Istnieje sporo zawodów związanych z branżą gastronomiczą. Na rynku jest coraz więcej szkół , które wykształcają pracowników w tym zawodzie. Zazwczaj są to kilkuletnie szkoły, które docelowo kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te często wiążą się z pracą w kuchni, czy na sali restauracyjnej. Pracownicy tej branży muszą regularnie chodzić na badania sanepidowskie. Pracodawca potrzebuje pewności, że zatrudnia osoby zdrowe, które nie są zarażone żadnymi chorobami ani nie przenoszą zarazków. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że sanepid dokona odkrycia, iż np. któryś kelner ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a ma salmonellę, pracodawca może popaść w duże tarapaty. Restauracja wtedy ma nikłe szanse na utrzymanie się na rynku. kucharze często stanowią o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy lokal posiada dużą klientelę zależy w głównej mierze od jakości serwowanych w niej potraw. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. Ale także pracodawca w osobie menedżera, który odpowiada za stosowane produkty. kelnerzy również mają spory wpływ na atmosferę , która panuje w restauracji, gdyż to własnie oni mają bezpośredni kontakt z klientem i często wpływają na jego myślenie na temat powrotu do lokalu. Dobrą stroną zawodu kelnera są otrzymywane napiwki. Jest to dla niego pewnego rodzaju informacja zwrotna na temat tego, czy dobrze wykonał swoją pracę.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację