favore.pl
Szkolenia dla restauracji dofinansowane z EFS

Szkolenia dla restauracji dofinansowane z EFS nr 280824

Lokalizacja: Warszawa (woj. mazowieckie)Więcej: ul. Królewska 16 Saski Crescent w siedzibie firmy CORE Investments

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Cena
269,42 / sztuka
Kontakt
Rafał Pasenik
H&R System
Wyślij e-mail
tel: 22 498 71 0022 498 71 00
tel: 501 553 944501 553 944
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 08:00-18:00
OPIS USŁUGI

Szkolenia dla restauracji i hoteli z województwa mazowieckiego dofinansowane ze środków

Unii Europejskiej do 80%

Kapital ludzki Narodowa Strategia Spójności

Realizujemy dofinansowany ze środków Unii Europejskiej projekt szkoleniowy, którego organizatorem jest Stowarzyszenie AVSI Polska.



Beneficjenci: właściciele mikro, małych lub średnich przedsiębiorstw, osoby samozatrudnione (osoby fizyczne prowadzące działalność gospodarczą) z siedzibą na terenie województwa mazowieckiego,  pracownicy wyżej wymienionych przedsiębiorstw, zatrudnionych na umowę o pracę w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu pracy.

 

MANAGER GASTRONOMII


„Manager gastronomii - nowoczesne zarządzanie restauracją"


Najbliższy termin: 6-7 czerca br.

Miejsce szkolenia:  Warszawa, ul. Królewska 16 „Saski Crescent” w siedzibie firmy CORE Investments

Cel: doskonalenie kompetencji managerskich w zakresie budowania zespołów sprzedażowych i zarządzania personelem

Grupa docelowa: właściciele i managerowie restauracji

Czas trwania: 2 dni (9 - 17)

Cena: 269,42 zł/osoba (mikro i małe przedsiębiorstwa), 404,14 zł/osoba (średnie przedsiębiorstwa). Grupy do 13 osób.

W cenie: materiały szkoleniowe, prezent - niespodzianka, lunch, przerwy kawowe, konsultacje z trenerem oraz certyfikat ukończenia szkolenia.

Szkolenia odbywają się w profesjonalnie wyposażonych salach szkoleniowo - warsztatowych. Metody szkoleniowe to: wykłady, ćwiczenia indywidualne na forum grupy, zadania grupowe, case study, dyskusje, „burze mózgów", odgrywanie scenek.

 

Program:

Projektowanie procedur kierowania i zarządzania restauracją
Opracowanie standardów pracy
Określenie zakresu obowiązków na poszczególnych stanowiskach
Delegowanie poleceń
Rekrutacja i zasady wprowadzania nowych pracowników
Pozafinansowe motywowanie pracowników
Kontrola pracy personelu
Stosowanie kar i nagród
Nadużycia, kradzieże - jak zapobiegać, jak reagować?
Sposoby rozwiazywania konfliktów
Komunikacja kuchnia - sala
Budowanie zespołów sprzedażowych
Znajomość produktów - jak skutecznie uczyć pracowników?
Wyróżnianie marki restauracji na rynku
Plan działania i strategia rozwoju

Wyślij e-mail

 

 

KELNER

„Profesjonalna obsługa Gościa z elementami skutecznej sprzedaży "

 

Cel: podwyższenie kwalifikacji pracowników w zakresie profesjonalnej obsługi Gości i umiejętnosci sugestywnej sprzedaży

Grupa docelowa: pracownicy restauracji i hoteli - kelnerzy

Czas trwania: 2 dni (9 - 17)

Cena: 269,42 zł/osoba (mikro i małe przedsiębiorstwa), 404,14 zł/osoba (średnie przedsiębiorstwa)

W cenie: materiały szkoleniowe, prezent - niespodzianka, lunch, przerwy kawowe, konsultacje z trenerem

 

Program:

Czystość i estetyka
Wprowadzenie dziennych obowiązków
System notowania
Numeracja stolików i Gości
Obsługa krok po kroku
Psychologia sprzedaży
Aperitif
Podstawowa wiedza o winach.
Różne rodzaje Gości ich indywidualna obsługa
Różnice kulturowe
O czym rozmawiać/nie rozmawiać z Gościem
Savoir-vivre w obsłudze
DigestiveShow elementem obsługi Gości
Przyjmowanie reklamacji i sposoby rozwiązywania problemów
Jak zarabiać więcej tipów?

Wyślij e-mail

 

 

Mikroprzedsiębiorstwo - to przedsiębiorstwo, które:
- zatrudnia mniej niz 10 pracowników
- jego roczny obrót nie przekracza 2 milionów euro lub całkowity bilans roczny nie przekracza 2 milionów euro

Małe przedsiębiorstwo - to przedsiębiorstwo, które:
- zatrudnia więcej niż 10 i mniej niż 50 pracowników oraz
- jego roczny obrót nie przekracza 10 milionów euro lub całkowity bilans roczny nie przekracza 10 milionów euro

Średnie przedsiębiorstwo - to przedsiębiorstwo, które:
- zatrudnia więcej niż 50 i mniej niż 250 pracowników oraz
- jego roczny obrót nie przekracza 50 milionów euro lub całkowity bilans roczny nie przekracza 43 milionów euro



Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Cena
269,42 / sztuka
Kontakt
Rafał Pasenik
H&R System
Wyślij e-mail
tel: 22 498 71 0022 498 71 00
tel: 501 553 944501 553 944
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 08:00-18:00
OPINIE O UŻYTKOWNIKU keln
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Szkolenia dla restauracji dofinansowane z EFS - galeria
Szkolenia dla restauracji dofinansowane z EFS Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 8)
Poprzednia usługa: Usługi kurierskie   Następna usługa: Pogotowie Projektowe