 
                                "Powiedz co jesz, a powiem Ci kim jesteś" A. Brillat-Savarin
Absolwentka Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego  Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na specjalizacji żywienie człowieka i dietetyka w Warszawie. 
Obecnie w trakcie 4 roku studiów doktoranckich w Katedrze Dietetyki ww. wydziału. 
Zakres pracy doktorskiej: modyfikacja zaburzeń metabolicznych u osób otyłych z cukrzycą typu 2 pod wpływem indywidualnej dietoterapii. 
Absolwentka Wydziału Dietetyki Medycznego Studium Zawodowego w Poznaniu. 
Członek Polskiego Towarzystwa Dietetyki oraz Polskiej Federacji Edukacji w Diabetologii.
Doświadczenie zawodowe:
Od 19 lat pracuję w Szpitalu Klinicznym MSWiA w Warszawie w Klinice Chorób Wewnętrznych Endokrynologii i Diabetologii oraz w Centrum Diabetologicznym.
Praca naukowa, regularny udział w kongresach, sympozjach, konferencjach krajowych 
i zagranicznych oraz studia doktoranckie pozwalają mi na bieżąco wdrażać wszystkie nowinki z zakresu żywienia, dietetyki, dietoterapii oraz dietoprofilaktyki do codziennej praktyki klinicznej.
 Ustalanie indywidualnego planu żywieniowego z uwzględnieniem współistniejących schorzeń, opartego na racjonalnych zasadach żywienia. W swojej praktyce zawodowej dbając o zdrowie swoich Pacjentów nie stosuję "diet cud", dzięki czemu moi Pacjenci unikają efektu "jo-jo"  Alergią pokarmową i nietolerancją pokarmową Celiaklią Chorobą niedokrwienną serca Cukrzycą - każdego typu Hiperlipidemią Kamicą nerkową Marskością wątroby Nadciśnieniem tętniczym Niewydolnością nerek Otyłością i nadwagą Stłuszczeniem wątroby Chorobie refluksowej Chorobie wrzodowej Zaparciach Kamicy żółciowej Ostrym i przewlekłym zapaleniu trzustki Chorobie Leśniowskiego-Crohna Nieswoistych zapaleniach jelit Zespole jelita drażliwego Dnie moczanowej
    
        
             
    
             
        
            Zakres konsultacji dietetycznych
            i wynikających z niego niebezpiecznych skutków zdrowotnych.
            Konsultacje dietetyczne obejmują szerokie spektrum schorzeń i kierowane są do osób z:
            Ponadto porady dietetyczne obejmują żywienie w:
            Wszystkie porady dietetyczne skrojone są na miarę potrzeb, możliwości, oczekiwań.




 - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 4)
 - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 4)