 
                                Szkolenie przygotowujące do pełnienia funkcji kontrolera jakości handlowej świeżych owoców i warzyw oraz zdania egzaminu na rzeczoznawcę z zakresu ustalania klas jakości handlowej świeżych owoców i warzyw.  
Szkolenie obejmuje:
-          informację o przepisach ogólnych z branży,
-          informację o normach handlowych UE,
-          omówienie norm na podstawowe owoce i warzywa, wraz z praktyką kontrolną,
-          przygotowanie merytoryczne i praktyczne do składania uargumentowanych reklamacji na produkty świeże,
-          test zaliczeniowy z kontroli jakości handlowej świeżych owoców i warzyw,
- egzamin na rzeczoznawcę.
Szkolenie wraz z egzaminem trwa 2 dni, w godzinach 9.00 - 16.00.
W ramach szkolenia przewidziane są obiady.




 - średnia ocen: 3,5 na 5 (liczba ocen: 5)
 - średnia ocen: 3,5 na 5 (liczba ocen: 5)