favore.pl
Wnętrze z kominkiem, widok na stary park, imprezy

Wnętrze z kominkiem, widok na stary park, imprezy nr 4558

Lokalizacja: Kraków (woj. małopolskie)

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Cena
11 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
Jugowicka 10c
Kraków

tel: 12 252707012 2527070
tel: 12 252707412 2527074
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 13:00-22:00
sb: 13:00-22:00
nd: 13:00-22:00
rozwiń
OPIS USŁUGI

Restauracja w Krakowie w Hotelu Farmona

 

W wysmakowanych wnętrzach restauracyjnych z kominkiem, ujęciem wody źródlanej i widokiem na stary park oferujemy lekkie dania, inspirowane najlepszymi tradycjami światowymi
w nowoczesnym wydaniu.

Dania przygotowuje mistrz kuchni, uhonorowany tytułem "Najlepszy kucharz świata" - Jean Bos .



Szef Kuchni - Jean Bos

Jean Bos - szef kuchni Hotelu Farmona w Krakowie Jean Bos jest z urodzenia Belgiem, a obecnie
z wyboru krakowianinem. To kulinarny kosmopolita, który doświadczenie zdobywał
w Belgii, Monako, Francji, Ruandzie i Polsce. Przez lata był związany z dworami królewskimi. Pełnił obowiązki szefa kuchni u króla Baudouina I
w Brukseli i księcia Rainera w Monako. Swoje umiejętności doskonalił pod okiem Paula Bocuse'a. Był szefem kuchni w Grand Hotel de Cala Rossa na Korsyce. Jest absolwentem Wyższej Szkoły Kulinarnej w Mechelen (Belgia). Jean Bos jest laureatem licznych międzynarodowych konkursów kulinarnych
i jedynym w Polsce członkiem Europejskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni Euro-Toques. Pełni funkcję członka kapituły Klubu Szefów Kuchni. Aktualnie związany jest z hotelem Farmona Business & Spa w Krakowie. Zapraszamy na spotkania kulinarne z Jean Bosem
do restauracji Hotelu Farmona w Krakowie przy ul. Jugowickiej 10 c.

Członek organizacji Szef Kuchni-logo Członek międzynarodowej organizacji World Association of Chefs Societies-logo Czlonek Euro Toques-logo

najlepszy Jean Bos – Szef Kuchni w hotelu Farmona Business & Spa otrzymał dyplom oraz medal World's Best Cook. Medal jest przyznawany za wybitne osiągnięcia kulinarne na arenie międzynarodowej.




Dania szefa kuchni Jean Bosa w restauracji hotelu Farmona w Krakowie

Restauracja Hotelu Farmona w Krakowie


klimatyzowana restauracja dla 100 osób
restauracja tarasowa dla 50 osób czynna w lecie
intymna strefa klubowa z barem
kolacje tematyczne
catering

Z przyjemnością zorganizujemy specjalnie dla Państwa:

uroczysty bankiet
przyjęcie koktajlowe
wszelkiego rodzaju spotkania okolicznościowe
spotkania firmowe i biznesowe

Restauracja jest czynna codziennie od godziny 13:00 do 22:00

Bezpłatny, monitorowany parking. Kameralna sala klubowa
z kominkiem i widokiem na stary park.

bezprzewodowy internet w Krakowie w hotelu FarmonaW całej restauracji dostępny jest darmowy bezprzewodowy internet


MENU

Przystawki
Cena zł
Mozzarella z pomidorami i pomarańczą, sosem Pesto, balsamico
i świeżą bazylią
18
Sałatka Leśna ze smażonymi grzybami na ciepło, serwowana
z wędzonym łososiem pachnącym dymem i chipsami z boczku
22
Mieszane sałaty ze smażonymi polędwiczkami z kaczki
w Calvadosie, z jabłkami i winegret malinowym, ubrane w świeże zioła marynowane w białym winie
23
Tatar rybny z soli i łososia, z musem awokado,kawiorem astrachańskim i imbirowym dressingiem
26
Delikatne carpaccio z wołowiny marynowanej w koniaku, serwowane z płatkami parmezanu i dopieszczone sosem balsamicznym
23
Pierwsze dania Mieszana zupa z kalafiora i jabłka, podawana
z małżami i kolendrą
11
Consomee z bażantem i kurkami marynowanymi w białym winie,
z kaczą wątróbką i musem kasztanowym
13
Fileciki z łososia, karmelizowane z Grand Marnier i soją z masłem, z gwiazdkami anyżowymi
26
"Demoiselles" á la Niçoise - smażone krewetki z czosnkiem, pomidorami i szafranowym sosem
30
Supreme drobiowe podane na konfit cebulowym, dekorowanym Foie Gras i sosem pomarańczowym
21
Niespotykane risotto z grzybami i owocami morza, serwowane
z sosem Cumberland
29
   
Dania główne

Cena zł
Karmazyn grillowany z konfiturą z kopru włoskiego, małże św. Jakuba i krewetki serwowane z sosem szafranowym
35
Smażony filet z dorady, podany na złotych ziemniakach z sercem karczocha, mini koprem włoskim, koktajlowymi cebulkami i dressingiem z czarnych oliwek
37
Pieczone udka z kaczki oraz grillowana pierś na frykasie z buraczkami, młodą marchewką i smakowitym sosem kokosowym
35
Smażone polędwiczki wieprzowe z borowikami, warzywami gotowanymi na parze i smażonymi ziemniakami, z sosem Samos
32
Filet Mignon marynowany w pięciu pieprzach i bukiecie świeżych ziół, podawany ze szparagami, zapiekanymi ziemniakami, pieprzowym sosem i aromatycznymi grzybami
49
Kotleciki jagnięce, z grillowanymi warzywami pachnącymi letnim ogrodem, pieczonymi ziemniakami oraz sosem z dziewięciu ziół i czerwonego wina
58
Comber z sarny w cieście kasztanowym, podany z karmelizowaną gruszką i puree z ziemniaków, serwowane z delikatnym sosem kawowym
59
Desery
Cena zł
Egzotyczny koszyk owoców z kremem mascarpone i azjatyckimi przyprawami
13
Sezam w kremie Brulee podany z malinowym parfait
12
Krem bawarski kawowo-waniliowy z nutką sosu mango
16
Serowy mus supreme na biszkopcie z suszoną śliwką i sosem czekoladowym
16
Czekoladowy turban nadziewany kremem Cointreau, malinami i truskawkami, serwowany z sosem malinowym
18
Suflet z prawdziwej czekolady z białym sercem i sosem truskawkowym,podany z lodami miętowymi
15

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY



Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz

INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Cena
11 / sztuka
Kontakt
Wyślij e-mail
Jugowicka 10c
Kraków

tel: 12 252707012 2527070
tel: 12 252707412 2527074
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu zapytaj o rabat dla klientów favore.pl
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 13:00-22:00
sb: 13:00-22:00
nd: 13:00-22:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU
W trosce o wiarygodność opinii oraz reputację usługodawców rejestrujemy adresy IP komputerów, z których wystawiane są opinie.
Użytkownik wystawiający opinię proszony jest również o podanie danych kontaktowych, które nie są jednakże weryfikowane.
Wnętrze z kominkiem, widok na stary park, imprezy - galeria
Wnętrze z kominkiem, widok na stary park, imprezy Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4,5 na 5 (liczba ocen: 8)
Poprzednia usługa: Instalacja elektrotechniczna - my Ci ją zrobimy   Następna usługa: Doradztwo prawno - podatkowe Reprezentacja SOLIDNIE!