favore.pl
GOTOWE HACCP, GHP I GMP, Gastronomia. Wpisz dane

GOTOWE HACCP, GHP I GMP, Gastronomia. Wpisz dane nr 54415

Lokalizacja: woj. śląskie

WYŚLIJ ZAPYTANIE
Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14A. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

INFORMACJE
Cena
40 / sztuka
Użytkownik
MiLeydy ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Wyślij e-mail
Bytom
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl i zapytaj o rabat
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPIS USŁUGI
HACCP  GHP I GMP

Gotowe wystarczy tylko wpisać dane swojej firmy i wydrukować.

Profesjonalnie opracowane dwie księgi pod twoja gastronomię
teraz już możesz zapomnieć o problemach z sanepidem raz na zawsze.

Gastronomia, Mała gastronomia, FastFood, Kuchnia Śląska
teraz gotowe dwie księgi na płycie CD.

Na innych aukcjach dostaniesz tylko wzór według którego musisz wszystko SAM opracować, TUTAJ DOSTAJESZ GOTOWE DOKUMENTACJE!!!

NIE RYZYKUJ BO NAPRAWDĘ NIE WARTO!!!
Księgi są naprawdę profesjonalne, pełne i przeszły już niejedną kontrolę!!!

Opracowanie HACCP



Prezentacja

Zakres zastosowania

Definicje

Polityka Bezpieczeństwa Żywnościowego

Przedsiębiorstwo (Struktura Organizacyjna)

Odpowiedzialności i uprawnienia

Analiza kierownictwa

Wymagania Systemu HACCP

Wymagania ogólne

Księga HACCP i procedury systemowe

Plan HACCP

GMP

Nadzór nad dokumentacją i danymi

Analiza zagrożeń

Wymagania ogólne

Opis produktów

Procedura przjęcia surowców opakowań, materiałów pomocniczych

Plan HACCP

Drzewko identyfikacji

Identyfikacja CCP

Inwentaryzacja CCP

Proces z ustalonymi CCP

Pętla kontroli CCP1

Plan monitorowania i działań korygujących dla CCP

Identyfikacja i ocena zagrożenia

Określenie środków kontrolnych (działań prewencyjnych)

Krytyczne Punkty Kontrolne (CCP)

Granice krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego (CCP).

System monitorowania Krytycznych Punktów Kontrolnych (CCP)

Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego (CCP).





Środki GMP

Określenie środków GMP

Dokumentacja środków GMP

Obsługa Systemu HACCP

Zapisy dotyczące Systemu HACCP

Nadzorowanie wyrobu niezgodnego

Utrzymanie Systemu HACCP

Założenia ogólne

Komunikacja

Weryfikacja Systemu HACCP

Działania korygujące

Działania zapobiegawcze

Ewidencja wprowadzonych zmian



opracowanie GHP/GMP


TYTUŁ ROZDZIAŁU

1

Spis treści

2

Zatwierdzenie Księgi GHP/GMP

3

Podstawowe definicje, zakres Księgi

4

Zarządzanie Księgą GHP / GMP

5

Pracownicy

6

Zaopatrzenie w wodę

7

Usuwanie odpadów i ścieków

8

Mycie i dezynfekcja

9

Kontrola zabezpieczenia przed szkodnikami

10

Kontrola wewnętrzna procesów i utrzymania higieny

11

Instrukcje

12

Ewidencja wprowadzonych zmian



Jeżeli masz jakieś pytania pisz na e-maila Wyślij e-mail
 lub GG 925010

Gorąco Polecam i Pozdrawiam
Księgi są mojego autorstwa
 





















Zapraszam serdecznie do kontaktu poprzez formularz.
Oddzwonię lub odpiszę niezwłocznie.
Wyślij zapytanie przez formularz


INNE USŁUGI TEGO UŻYTKOWNIKA
INFORMACJE
Cena
40 / sztuka
Użytkownik
MiLeydy ZweryfikowanyFavore.pl potwierdza prawdziwość danych kontaktowych tego wykonawcy
Wyślij zapytanie
Kontakt
Wyślij e-mail
Bytom
Pokaż na mapie
Uwaga: podczas kontaktu powołaj się na Favore.pl i zapytaj o rabat
Strona WWW
brak
Godziny
pn-pt: 10:00-18:00
sb: 10:00-14:00
rozwiń
OPINIE O UŻYTKOWNIKU MiLeydy
GOTOWE HACCP, GHP I GMP, Gastronomia. Wpisz dane - galeria
GOTOWE HACCP, GHP I GMP, Gastronomia. Wpisz dane Oceń: OceńOceńOceńOceńOceń - średnia ocen: 4 na 5 (liczba ocen: 27)
Poprzednia usługa: Sylwester LWÓW - 4 dni - hotel 4*   Następna usługa: Przepisywanie prac, komputeropisanie