ANIMATOR CZASU WOLNEGO w Oświęcimiu.
Oświęcim (małopolskie)
Zjeżdżalnia zjeżdżalnie dmuchańce zamek trampolina popcorn
Kraków (małopolskie)
Planowanie ślubu nie jest łatwym zdaniem. Aby stworzyć udane przyjęcie, należy zwrócić uwagę na każdy, nawet najdrobniejszy szczegół. Jedną z najważniejszych kwestii dla wielu par jest wybór odpowiedniego menu. Coraz częściej za smak potraw na takich uroczystościach odpowiadają firmy cateringowe. Zapoznaj się z naszym poradnikiem o cateringach weselnych.
Lody o smaku sardynek, czekoladowy makaron czy stekowa galaretka - jeszcze niedawno takie potrawy ocierały się o wymysły rodem z powieści SF. Dziś możemy próbować ich w restauracjach.
Kiedy przychodzi ochota na słodki dodatek do popołudniowej kawy, najlepiej sięgnąć po coś czekoladowego nie od dziś wiadomo, że ma ona w sobie moc zmniejszania stresu i poprawiania nastroju. Smakowi rozpływającego się w ustach musu czekoladowego nie sposób się oprzeć.
Suflet to puszysty, delikatny i cudownie słodki gorący deser, który należy podawać od razu po wyjęciu z piekarnika. Suflet swoją piankową konsystencję i wyrośnięcie zawdzięcza ubijanym białkom jajek, dlatego już po kilku minutach od wyjęcia z piekarnika zaczyna opadać, a wyrośnięty wygląda bardzo efektownie. Polecamy suflet jako deser mocno czekoladowy, wyrazisty w smaku, rozkoszny w smaku i delikatny!
Dawno, dawno temu, gdy na półkach sklepowych nie znajdowało się jeszcze wszystko, czego tylko brzuszek zapragnie, nasze zaradne prababcie odkryły proceder, który zrewolucjonizował światową kuchnię robienie przetworów. Nie jest pewne kiedy to się stało, ani której z babć przypisać tę zasługę, jednak najpewniej była to po prostu Ewa, żona Adama.
Wakacje to doskonały czas na spędzanie wolnego czasu z rodziną na łonie natury. To także tania alternatywa urlopu, która dla dzieci może okazać się prawdziwą przygodą. Odpowiednie miejsce, grill i pomysły na wspólne zabawy to klucz do sukcesu.
To oryginalne danie - sushi ma długą, liczącą ponad tysiąc lat tradycję. Podbiło cały świat, fanów ma też w Polsce. Sushi to arcydzieło wykonane z ryżu, owoców morza lub kawałków warzyw. Najlepiej przez mężczyznę. W Japonii panuje przekonanie, że kobiety nie powinny tego robić, bo mają zbyt ciepłe dłonie.