Jak już mowa o agroturystyce, to pozwolę się lekko zareklamować - zapraszam do siebie do mojej agroturystyki. Jest to agroturystyka Wigwam w okolicach Poznania oferujemy pokoje, domki oraz miejsca na naszym campingu.
Pozdrawiam wszystkich lubiących w ten sposób spędzać czas i zapraszam na wypoczynek.
co roku w długi weekend majowy wybieram się do zakopanego w agroturystykę. W tym roku mój mąż namówił mnie na niepowtarzalny rejs na KARAIBY POŁUDNIOWE - FORT LAUDERDALE - EMERALD PRINCESS. Ma on trwać 11 dni. Jest bardzo ekskluzywny. Może zobaczycie sami ??
pistacja
15 maj 2013, 9:49 (ostatnio zmieniony przez autora 15 maj 2013, 9:50, w całości zmieniany 1 raz)
Niektórzy niestety sądzą, że wystarczy kupić [url=http://]dom[/url] w jakiejś malowniczej okolicy, zacząć go wynajmować i to oznacza, że oferuje się turystom agroturystykę. Tych z prawdziwego zdarzenia jest teraz niestety bardzo mało.
A byliście może w gospodarstwach agroturystycznych nad naszym morzem>? Jest ich bardzo dużo. W zeszłym roku odpoczywaliśmy w jednym z nich (konkretnie w Dziwnowie) i można naprawdę wypocząć. Moim zdaniem to idealne rozwiązaniem dla wszystkich którzy chcą na wakacjach uciec od zgiełku wielkiego miasta i spędzić je wśród ciszy i spokoju.
prudymy
16 maj 2013, 11:30 (ostatnio zmieniony przez autora 4 gru 2013, 7:27, w całości zmieniany 1 raz)
Ja byłem w takim domu w Kątach Rybackich. Świetny dom jak i gospodarz. A co do samej agroturystyki to uważam, że jest lepsza od spropagowanych hoteli czy pensjonatów.
Bardzo dobrym gospodarstwem agroturystycznym jest siedlisko blanki. Polecam, to idealne miejsce dla osób marzących o wypoczynku na łonie natury, nad jeziorem i w pobliżu lasów. Sam miałem przyjemność wypoczywać w nim w zeszłym roku i chętnie tam powrócę.
Oczywiście, że agroturystyka to świetny pomysł. Nie tylko dla dzieci. Nikomu nie zaszkodzi trochę kontaktu z przyrodą Ja polecam agroturystykę koło Krakowa. Super miejsce - cisza, spokój i blisko różnych atrakcji, a dla dzieciaków różne zwierzaki
Byłam w gospodarstwie agroturystycznym nad morzem - w Mielnie. Znalazłam go przez [url=http://]oferty noclegowe w Mielnie[/url] Miejsce bardzo fajne, przyjazne dzieciom. Polecam sprawdzic na przymorzu to gospodarstwo.