Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Jak wybrać dobrą walizkę na kółkach?, strona 4

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak wybrać dobrą walizkę na kółkach?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • wielkadama1 19 lip 2012, 11:17
    Ja mam taką a w sumię to będę dopiero miala bo wczoraj zamówilam. Napiszę jak się spisała bo za tydzień lecę na wakację.
  • faworytowy 8 sie 2012, 14:47
    Niestety tego się nie przewidzi,dopiero jaki towar kupiliśmy wychodzi podczas jego używania.Ważne żeby była solidnie wykonana, bo walizki w podróży wiele przechodzą. Zwróć uwagę zwłaszcza na kółka, bo ja już byłem świadkiem, jak jedno komuś odpadło i miał potem problem, bo ani takiej walizy nieść, ani ciągnąć. No i przydatne są dodatkowe kieszenie w klapie. I nie ważne czy sztywną czy miękką, to w praktyce nie ma to większego znaczenia, natomiast ważne, żeby nie była za ciężka.
  • GaPa 9 sie 2012, 12:50
    na lotnisku to nawet i najporzadniejsza walizke sa w stanie rozwalic, normalnie masakra.
    moim zdaniem najlepsze sa takie plastikowe, z kolkami w kazda strone, tylko ze wazy ona sporo
  • faworytowy 31 sie 2012, 11:09
    Plastykowe może i dobre,ale najlepsze bo nie takie ciężkie są z grubego materiału,a w przypadku lotu drogą powietrzną - wiadomo waga jest ograniczona - walizka z grubszego materiału i usztywniona jest najlepsza, a i do brzydkich nie należy,kółeczek też jej nie brakuje. przymrużenie oka
  • ciechanka11 25 wrz 2012, 14:16
    GaPa napisał:na lotnisku to nawet i najporzadniejsza walizke sa w stanie rozwalic, normalnie masakra.
    Masz rację. Kiedyś widziałam jak wygląda "pakowanie" bagaży do luków samolotu, a raczej wrzucanie ich do środka przymrużenie oka Pod tym względem dobrze sprawdzają się torby Hi-Tec. Oni tak normalnie robią plecaki turystyczne, więc ich torby też są porządne. Z doświadczenia mogę polecić ten model
  • karolwu 25 wrz 2012, 19:31
    Podczas zakupu walizki należy wziąć pod uwagę kilka rzeczy.
    Po pierwsze jej wagę, kiedy lecimy w podróż samolotem mamy ograniczone możliwości dotyczące wagi naszego bagażu i nikogo nie interesuje,że bagaż bez walizki waży tyle ile powinien.
    Po drugie niby nic ale przekonałem się, że walizki na 4 kołach są dużo wygodniejsze w prowadzeniu od tych 2-kołowych.
    Po trzecie materiał z jakich walizki są wykonane, chociaż patrząc na moment załadunku do luku bagażowego i wyładowywania to nie wiem czy to coś pomoże. W każdym razie walizki Titan wspomniane już wcześniej polecam. Chociaż szczerze mówiąc to nie ma reguły, zależy jak walizką rzucą podczas za i wyładunku.
    I na koniec, po sezonie można kupić walizki w przystępnych cenach na wszechobecnych promocjach.
  • szuwarka83 2 maj 2014, 12:21
    Ja mam taką Wózek średni Roncato UNO ZIP ART. Marylin. Fajna, stylowa, wytrzymała i lekka uśmiech
  • 2 maj 2014, 16:16
    Ja polecam jednak plecaki, z walizkami na kółkach są wieczne problemy: a to śnieg, a to schody itp. Plecaki nie sprawiają tyle problemów.
  • Dama29 22 maj 2014, 9:22
    Ja mogę polecić sklep www.e-walizki.pl ostatnio kupiłam tam walizkę Samsonite i dostałam dodatkowe 2 lata gwarancji. Teraz się przymierzam do kupna plecaka, zastanawiam się nad marką Herschel, mają piękne wzory, a na e-walizkach jest ich dość spory wybór, jak na polskę
  • Hasalka 2 cze 2014, 11:08
    ile gustow tyle walizek uśmiech Ma odpowiadac Tobie i byc w sumie klasyczna - wyobraz sobie,ze wyjezdzasz na wyjazd firmowy albo delgacje z walizka w serca czy motylki...wielki uśmiechwielki uśmiechwielki uśmiech
    cos tego typu, w stonowanym kolorze - zawsze sie sprawdza
    [url=http://...]link
    http://www.skapiec.pl/site/cat/2561/comp/8658410[/url] - mysle,ze taki unisex to jest ! uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum