Sezon sie rozpoczyna, a ja bez grilla. Poradźcie mi jaki najlepiej kupić żeby mozna go było brać na wycieczkę autem za miasto i żeby posłużył dłuzej niż 1 sezon...
Ja też w tym roku mam zamiar kupić coś porządnego, co będzie nam służyło przez lata, no i pozwoli smaczne rzeczy przyrządzać Zawsze kupowałam tanie modele z promocji w marketach, które oczywiście okazywały sie badziewiem strasznym i po lecie były do wyrzucenia. Liczę, że ktoś kompetentny się tu wypowie, bo nie lubię wyrzucać kasy w błoto
My mamy taki nieduży grill żeliwny, bardzo go lubię no i sprawdza się od paru ładnych lat, tylko po sezonie zawsze go szoruję. Wygląda jak mały piecyk Mięsko wychodzi z niego bardzo smaczne Tylko baaardzo długo stygnie.
No to jak dla mnie odpada niestety, właśnie z tego względu, bo nie będę go mógł spakować do auta. Ale tak poza tym to u rodziców jest tego typu i faktycznie fajny.
Wyglądają bardzo profesjonalnie Tylko te ceny... ale jestem skłonna zainwestować, bo na te wszystkie grile, które już miałam to i tak wydałam chyba tyle co na taki porządny tej firmy!
My mamy duży, dwupoziomowy grill gazowy. Jedzenie wychodzi pysznie, bardzo łatwo się go czyści i słyszałam, że mięsko z takiego gazowego jest dużo zdrowsze niż z węglowego. Fakt, nie ma tego charakterystycznego zapachu, ale jestem z niego bardzo zadowlona!
My póki co mamy tylko eletryczny Ake narzy mi się taki ceramiczny do postawienia w ogrodzie, zanjomi maja taki, robią na nim jedzenie dla 30 osób jak jest impreza, można na nim nawet pizzę upiec! Rewelacja. Jak będe mieć możliwość to tylko taki.
Ale fajne rzeczy ma ta firma! Chyba amerykańska tak? Wygląda na bardzo dobrze wykonane, a kto więcej wie o grilowaniu od Amerykanów My grilla co prawda już mamy, ale szukam różnych akcesoriów, a tu jest tego trochę.