Lubicie dbać o ogród? Szukam jakiegoś fajnego gadżetu dla zapalonego ogrodnika? myślaam o nożycach do żywopłotu, one chyba też do podcinania trawnika się nadadzą? Widziałam w leroinie jeden model ryobi w sumie niedrogi, co sądzicie?
Nie wiem, o jakim modelu mówisz, ale mam takie nożyce od ryobi. Na razie używałem ich trzy razy i działają bez zastrzeżeń. A powiem Ci, że też lubię pracę w ogrodzie. Myślę, że to dobry prezent.
Roślinka spoko, ale ja bym nie ryzykował. Zapalony ogrodnik będzie wiedział jakich roślin potrzebuje, a narzędzia chociazby te z ryobi zawsze mu się przydadzą
ja ojcu zapalonemu ogrodnikowi sprawiłem nową kosiarkę wybrałem ryobi bo sam mam kilka urzadzęń tej firmy i są świetne. ojciec zadowolony, kosi teraz co tydzień prawie oczywicie mówi że trawa zarosła a ja po prostu widże ze ma fun z tego , kosiareczka jedzie prawie sama, lekko się prowadzi i jest szeroka przez to mniej okrążeń trzeba robić
Jackowskyy jak tu zaglądasz to daj znać jak tam ta kosiarka ryobi się sprawuje, trochę czasu minęło to może jakimiś wrażeniami się podzielisz, sam myśle o zakupie nowej i nie mogę ię zdecydować.