W tym roku bardzo chciałabym pojechać na Mazury, tym bardziej że nigdy tam nie byłam. Problemem jednak jest to, że ten obszar jest bardzo duży i nie potrafię w ciemno nic wybrać. Jeśli jesteście w stanie to byłabym wdzięczna, gdybyście mi polecili jakieś fajne miejsce i ewentualnie podali namiar na domki nad jeziorem. Nie chcę żadnego hotelu, moim zdaniem domek to jest najlepsze rozwiązanie.
I najważniejsze czy jedziesz tam z rodziną czy tylko z partnerem np, moim zdaniem tez domek nad jeziorem to lepsze rozwiązanie niż hotel. Fajnie poczuć ten klimat całkowicie mieszkając blisko jeziorka )))
Skoro polecasz to może też zajrzę tam. Słyszałam od wielu osób, że to fajne miejsce, odpowiednie dla rodziny a także dla odpoczynku we dwoje. Chyba się skuszę w końcu, raczej żałować nie będę.
KOCHAM MAZURY mają tam piękne ośrodki i domki nad jeziorami Można spokojnie wypocząć, posiedzieć przy grillu czy ognisku, pozwiedzać, spacerować. Pyszne regionalne jedzenie Jest na prawdę cudownie Tylko jechać i wypoczywać . Urlop dla biednych i bogatych bo ośrodki oferują bardzo różne ceny
erykit
23 mar 2013, 15:38 (ostatnio zmieniony przez autora 24 mar 2013, 13:28, w całości zmieniany 1 raz)
Miałem taki sam problem ale go rozwiązałem kolega polecił mi Jezioro Białe w Okunince zobaczcie ile jest tam ośrodków wypoczynkowych. Pojechałem i jestem zadowolony w tym roku też jadę
pistacja
26 mar 2013, 10:38 (ostatnio zmieniony przez autora 26 mar 2013, 10:40, w całości zmieniany 1 raz)
Bardzo fajny czas na Mazurach spędziłam w miejscowości Stare Juchy, w których jest jeden z lepszych campingów w Polsce. Jest tam dostęp do łódek i kajaków, do kortu tenisowego, png ponga, boiska do siatkówki plażowej, a na drzewach porozwieszane są hamaki. Dla mnie bajka!