Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Program do rozliczen itp

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Program do rozliczen itp

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • michalrecd 22 maj 2012, 9:04
    Znajomy mowi mi ze chce zainwestowac w program DRACO FAKTURY VAT SE. Poleca abym rowniez i ja sie na to skusil, poniewaz to moze mi bardzo ulatwic sprawy zwiazane z fakturami etc. Powiem szczerze ze nie spotkalem sie aby ktokolwiek juz z takiego programu korzystal.Ba! Nawet ja sam nie za bardzo jestem przekonany do takich programow co zwykly pit rozliczaja-maly blad systemu w komputrze a ja za to polece. Jednak zamiast byc wiecznym sceptykiem, chce najpierw zasiegnac rady osob calkowicie obiektywnych. Powiedzcie mi- co wiecie o tym programie i czy polecacie.
  • Antoni1 23 maj 2012, 8:15
    Ja co prawda sam z tego nie korzystałem, ale podobno ten program się sprawdza, gdzieś o tym czytałem, ale szczerze mówiąc nie pamiętam gdzie przebiegły a tak poza tym to widziałem ostatnio oferte z Draco na B2bDeal. Znacie ten portal?
  • Daria05 12 lut 2013, 10:03
    Zajrzyj na Przez 45 dni możesz testować za darmo. Platforma jest rewelacyjna, prosta w obsłudze i intuicyjne.
  • hasanna 20 lut 2013, 15:44     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lut 2013, 15:45, w całości zmieniany 1 raz)
    nie znam tego programu, więc nie wiem czy jest wart zainteresowania, ale bardzo fajnym programem do wystawiania faktur jest bezpłatny ELISOFT
  • Daria05 22 lut 2013, 16:16
    Na ile on jest stanowisk? Czy dostępne są również wersje na Linuxa?
  • crb 26 mar 2013, 18:16
    Polecam "Małą Księgowość Rzeczypospolitej". Albo zapraszam do swojego biura:
    Działamy w Trójmieście (Gdańsk,Sopot,Gdynia) i Elblągu.
  • olanowik 10 kwi 2013, 8:17
    wicie, że istnieje tak firma, która pomaga w rozliczeniach podatku z UK jak również o ofercie firmy TAX Consulting
  • hasanna 22 kwi 2013, 14:55     (ostatnio zmieniony przez autora 22 kwi 2013, 14:55, w całości zmieniany 1 raz)
    ja w tym roku akurat postanowiłam skorzystać z nowej możliwości rozliczenia, mianowicie zaniosłam wszystkie dokumenty do hospicjum, które znajduje się niedaleko mojego domu i tam Pani wypełniła mi PIT bezpłatnie w zamian za wskazanie tej organizacji jako uprawnionej do odbioru 1 % podatku, przeczytałam o takiej możliwości na stronie inicjatywy [url=http://]w$p1erajmy hosp1cja[/url] i muszę przyznać, że jest to bardzo ciekawy pomysł na wymianę tego typu przysługi, jakby wszyscy pomagali sobie w taki sposób to świat byłby dużo lepszy
  • plny 13 gru 2013, 14:25
    Polecam program Rachunek Small Business . Bardzo dobry program umożliwiający łatwe i szybkie wystawianie rachunków. Aplikacja jest bardzo prosta w obsłudze i jest przeznaczona dla małych firm.
  • majek1234 25 gru 2013, 23:25
    Wiem, że [url=http://www.bankiopinie.info/alior-bank-f4/]alior bank[/url] dla swoich klientów umożliwiał darmowe rozliczanie PIT-ów więc program nie jest potrzebny uśmiech
1 2 z 2