Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Mycie posadzek Gdańsk , Sopot , GdyniaGdańsk (pomorskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Jana1 napisał:A czy ktoś mógłby mi wyjaśnić kiedy potrzebne są [url=http://webd.pl/]domeny[/url] itd? Jestem zielona w tym wszystkim, a zastanawiam się nad założeniem swojej strony firmowej.Nie do końca rozumiem Twojego pytania? Każda strona internetowa ma swoją domenę, wyróżniamy:
casia1980 napisał:Potrzebuje fachowców do stworzenia strony internetowej sklepu. Zależy mi na tym by strona była zrobiona profesjonalnie, produkty jakie oferujemy wiążą się z elegancją, dobrym wyglądem więc grafika będzie bardzo ważynm aspektem. Musze oszacować koszty więc byłabym wdzięczna za podpowiedź ile taka strona może kosztować? Może właściciele sklepów internetowych napiszą jakie ponieśli koszty z tym związane? A może też polecicie jakąś dobrą agencję? Z góry bardzo dziękuję.Proszę nie czytaj tych głupot...no pewnie jeśli wybierzesz.. pierwszą lepszą firmę to na pewno przepłacisz