Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Nadruki firmoweCała Polska
Obsługa księgowa firmNowy Sącz (małopolskie)
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Usługi porządkoweSkawina (małopolskie)
francik napisał:Ciekawy poradnik - ja polecam ci zestaw poradników znajdujący się na stronach AptusShop - sklepy internetowe. Ostatnio pojawiła się nowość czyli wywiady z ludźmi, którzy bezpośrednio prowadzą biznes poprzez sklep internetowy. To spojrzenie niejako z drugiej strony fajnie komponuje się z suchą wiedzą nazwijmy to teoretyczną. Właśnie dobrze dobrana i wykorzystana wiedza pozwala liderom na rynku e-commerce się rozwijać mimo kryzysu.Nie wiem, zobaczyłem stronę nie bardzo mi się spodobało, jak korzystałem ze sky-shop tak i będę korzystać, ale ciekawie zobaczyć konkurencją.
quato napisał:Jeśli potrzebuje się adresu do rejestracji firmy, a nie chce się rejestrować we własny domu, to można skorzystać z usługi wirtualnego adresu.a można szczegóły adresu wirtualnego?
koonik napisał:Z tego, co wiem, to trzeba jeszcze kupić odpowiedni program do prowadzenia takiego skepuco Pan myślę o tym oprogramowaniu sky-shop?