Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Nadruki firmoweCała Polska
Obsługa księgowa firmNowy Sącz (małopolskie)
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
klonka napisał:Glinka, tyle, że dotacje z UP mają zostać wycofane. W przyszłym roku takie dotacje będą otrzymywały jedynie osoby z bardzo złą sytuacją materialną. Pozostałe osoby będą miały szanse na otrzymanie nisko oprocentowanych pożyczek z UP.Ok, nie wiedziałam o tym. Myślałam, że te dotacje będą zawsze, bo przecież to świetny sposób na rozkręcenie biznesu...
zylek napisał:Planuję otworzyć firmę, która będzie zajmowała się reklamą w internecie. Szczegółów nie będę podawał. Chyba to będzie podchodziło pod innowacyjny pomysł, prawda? Myślę, że o tą dotację spokojnie mógłbym się starać.Powiem Ci, że to innowacja XXI wieku
klonka napisał:Na dotacje z UP szanse są marne, na dotacje na innowacyjny pomysł nie ma co liczyć, w jakim pozostają Ci jedynie pożyczki, bo jak sam napisałeś banki Ci odmówiły pieniędzy. Co powiesz na taką ofertę- od 20 000 do 50 000 zł, na maks 10 lat z atrakcyjnym oprocentowaniem? Pasowałaby Ci taka pożyczka?Może i by pasowała. Tylko gdzie ją można dostać? Podasz jakieś namiary na tę firmę pożyczkową? Musiałbym najpierw dowiedzieć się czy mi daliby pożyczkę na takich warunkach...
klonka napisał:Tutaj masz nr telefonu do nich: 22 266 81 81 Najlepiej zadzwoń sobie i umów się na spotkanie. Oni nie sprawdzają BIK, nie zwracają też uwagi na komornika. Tak więc z pożyczką nie powienieneś mieć problemu.Nr, który podałaś prowadzi do biura obsługi klienta. Podano mi trochę inny nr: 22 266 86 86 na infolinię. Udało mi się umówić na spotkanie. Postaram się ich o wszystko wypytać. Zdam Wam relacje ;]