Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Nadruki firmoweCała Polska
Obsługa księgowa firmNowy Sącz (małopolskie)
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Glinka napisał:Krycha788 napisał:A ja znalazłam kilka negatywnych opinii o pomocnej pożyczce. Nie pisali o nich zbyt pochlebnie. Te opinie znalazłam na jakimś forum kredytowym. Dlaczego Wasze opinie się różnią? Czy na tym forum kredytowym nie piszą prawdy?Bo widzisz... to jest tak, że w sieci może się wypowiedzieć każdy. A taka wypowiedź niekoniecznie musi być prawdziwa. Poza tym niektórzy na forum chcąc wypromować swoją firmę, krytykują inne firmy. Podejrzewam, że tak właśnie jest w tym przypadku. Nie ma co zwracać uwagi na takie posty.
Krycha788 napisał:Możesz zostać pożyczkodawcą albo pożyczkobiorcą. Pożyczkobiorca musi spełnić kilka warunków zanim będzie mógł pożyczyć pieniądze. Wyglądają one tak:Czyli u nich nie jest tak łatwo dostać pożyczkę jak w pozostałych parabankach. Trzeba mieć określone dochody, stałe miejsce zamieszkania. A o co chodzi w punkcie- Nie możesz mieć historii nieuregulowanych należności- czy to oznacza, że nie można mieć negatywnych wpisów w BIK?
"Musisz mieć ukończone 18 lat.
Musisz mieć stałe miejsce zamieszkania w Polsce, udokumentowane dowodem osobistym.