Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Art. 299 KSH Kupię Zadłużoną Spółkę - Kancelaria Bladowski. LegalCała Polska
Wynajem sal szkoleniowych konferencyjnych komputerowych KATOWICEKatowice (śląskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
Szkolenia BHPKatowice (śląskie)
Sprzedaż wymienników ciepłaOpacz - Kolonia (mazowieckie)
kubakos napisał:Dobry laptop powinien mieć przede wszystkim minimum 8Gb RAM i duży dysk SSD. ThinkPad jak najbardziej cechuje się tymi parametrami, śmiało możesz coś kupować z tej serii nie zawiedziesz się. Jęli mogę ci coś jeszcze polecić to zajrzyj na korzystneit.pl możesz tam kupić laptop z własnymi parametrami weź przede wszystkim większą ilość Ram i duży dysk to Ci na pewno wystarczy.Dzięki za odpowiedź byłam przekonana że 4GB RAM zdecydowanie wystarczy a tutaj jednak nie miałabym racji. A lepiej brać ThinkPad czy jednak serię z HP?
Marcinbee napisał:To chyba już bez znaczenia my mamy w firmie i model HP i Lenovo także ten jak i ten laptop są na takim samym poziomie. Tutaj liczy się Pamięć i dysk a nie mark. Korzystneit.pl ma duży wybór laptopów, zresztą bardzo dobrych laptopów biznesowych które na pewno wytrzymają długie lata i bardzo fajną możliwość wyboru laptopa wg własnych parametrów.Też mi się wydaje że to bez znaczenia ja mam HP i bardzo sobie chwalę ten model, lekki wydajny długo bateria trzyma. Kolega to samo znów mówi o Lenovo także przede wszystkim są tutaj ważne parametry, a nie model.