Pozycjonowanie stron internetowych, ecommerce, copywriting, optymalizacjaCała Polska
Złota 7 lokal 28 - WIRTUALNE BIURO Warszawa za 59 złWarszawa (mazowieckie)
Zakładanie ogrodów Wawer, Józefów, Wiązowna, Halinów, Dębe WielkieWiązowna, Halinów, Wawer, Józefów, Warszawa (mazowieckie)
Pranie Tapicerki Meblowej Kanapy Krzesła Pranie Dywanów WykładzinyPłock (mazowieckie)
Mycie posadzek Gdańsk , Sopot , GdyniaGdańsk (pomorskie)
Nadruki firmoweCała Polska
Szkolenie cyfrowa książka obiektu budowlanegoGliwice (śląskie)
kubakos napisał:Dobry laptop powinien mieć przede wszystkim minimum 8Gb RAM i duży dysk SSD. ThinkPad jak najbardziej cechuje się tymi parametrami, śmiało możesz coś kupować z tej serii nie zawiedziesz się. Jęli mogę ci coś jeszcze polecić to zajrzyj na korzystneit.pl możesz tam kupić laptop z własnymi parametrami weź przede wszystkim większą ilość Ram i duży dysk to Ci na pewno wystarczy.Dzięki za odpowiedź byłam przekonana że 4GB RAM zdecydowanie wystarczy a tutaj jednak nie miałabym racji. A lepiej brać ThinkPad czy jednak serię z HP?
Marcinbee napisał:To chyba już bez znaczenia my mamy w firmie i model HP i Lenovo także ten jak i ten laptop są na takim samym poziomie. Tutaj liczy się Pamięć i dysk a nie mark. Korzystneit.pl ma duży wybór laptopów, zresztą bardzo dobrych laptopów biznesowych które na pewno wytrzymają długie lata i bardzo fajną możliwość wyboru laptopa wg własnych parametrów.Też mi się wydaje że to bez znaczenia ja mam HP i bardzo sobie chwalę ten model, lekki wydajny długo bateria trzyma. Kolega to samo znów mówi o Lenovo także przede wszystkim są tutaj ważne parametry, a nie model.