Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Aukcje internetowe, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Aukcje internetowe

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • domik 4 wrz 2010, 14:31
    Problem z tymi podbijarkami jest taki, że możesz władować mnóstwo kasy i nigdy nic nie wygrasz. Nie jestem fundacją charytatywną, aby dofinansowywać właścicieli podbijarek.
  • finemon 4 wrz 2010, 17:04
    Muszę powiedzieć, że licytacja na podbijarkach jest bardzo ciekawym sposobem na spędzenie wolnego czasu. Jak dla mnie jest to prawdziwa frajda i do tego dochodzi ten dreszczyk emocji wielki uśmiech
  • korak 4 wrz 2010, 17:47
    Wszystkie podbijarki tego typu, to nic innego jak kolejna forma hazardu. W hazardzie jest tak, że ktoś musi przegrać, żeby wygrać mógł ktoś. Osoba która tego nie rozumie, nie powinna na takie serwisy wchodzić.
  • domik 4 wrz 2010, 20:37
    Ciekawe czy ktokolwiek kontroluje aukcje internetowe tego typu?
  • dunka 4 wrz 2010, 22:04
    Też się nad tym zastanawiałam, a ponieważ nie znam odpowiedzi, to pozostanę przy moim ukochanym allegro.
  • adi_84 4 wrz 2010, 23:18
    domik napisał:Ciekawe czy ktokolwiek kontroluje aukcje internetowe tego typu?
    Moim zdaniem żaden z właścicieli portali typu podbij, dobij nawet nie pomyśli o jakimkolwiek oszustwie. Nie opłaca im się robić jakiś przekrętów. Po co mieliby ryzykować utratę kury znoszącej złote jajka. Dzięki wszystkim podbiciom, serwis sprzedaje przedmioty za kwotę kilkukrotnie przekraczającą rzeczywistą wartość .
  • evinka 5 wrz 2010, 6:03
    W totka nigdy nie lubiłam grać, więc korzystam tylko z alegro.
  • agent007 27 wrz 2010, 18:32
    Według mnie tylko allegro ma sens. Póki co bardzo chwalę sobie ich pośrednictwo.
  • zsp 15 paź 2010, 9:02
    Może i inni próbują, ale są liliputami w porównaniu z allegro. Skoro e-bay nie daje rady, to co mówić o innych?
  • agent007 20 paź 2010, 17:15
    frank napisał:Moim zdaniem minie sporo czasu zanim ludzie się przekonają do podbijarek. Na pewno żadna z nich nie zajmie nigdy miejsca allegro czy ebaya, na których przecież możemy kupić i sprzedać wszystko.
    Podbijarki są raczej miłym dodatkiem i odmianą. Jednak nie wyobrażam sobie, żeby miały zyskać przewagę nad klasycznym modelem aukcji. Jednak dla ludzi ważny jest przejrzysty mechanizm, gdy mają wydawać pieniądze.
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum