Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Doładowanie komuś telefonu.

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Doładowanie komuś telefonu.

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Komputery, Internet, telefony 1 2 3 z 3  
  • Natsan 6 paź 2014, 9:59
    Mam takie pytanie czy ktoś kojarzy aplikację mPotwór ? Jestem w tej chwili za granicą a potrzebuje doładować telefon mamie, bo Ona niestety nie bardzo sobie z tym radzi. Czy jeśli ściągnę tę aplikację to będzie możliwość doładowania z za granicy czy nie? Chodzi dokładnie o te https://www.youtube.com/watch?v=wu8lE-yyeKQ ewentualnie może ktoś zna jakieś inne skuteczne sposoby?
  • AMD64 6 paź 2014, 10:45
    ja korzystam z konta ING z mobilnym dostępem i takich dziwactw nie ma sensu używać.
    Jeszcze jakieś karty kredytowe, kody CVV i inne. Po co to komu?
    Inne banki też oferują doładowanie telefonu nawet taki dinozaur jak PKO.
  • martinus22 11 sty 2015, 22:36
    Nie musisz mieć żadnej aplikacji. Wejdź sobie na stronę doladujtelefon.pl i masz do wyboru sieć w jakiej chcesz doładować telefon i za ile. Na przykład ja często wybieram [url=http://www.DoladujTelefon.pl]doładowanie telefonu orange[/url], bo mam na kartę.
  • Meggi85 5 lut 2015, 11:25
    Dziś jakies kody wyciekły i wszyscy o tym mówią. Kod *188# i można sobie nimi doladowac telefony w Play. Ktos już próbował i coś moze o tym napisać. Bo nie wiem czy leciec do kiosku po starter czy nie?
  • Masa 5 lut 2015, 13:52
    A wiadomo czy to sprawdzony kod? Czy ktoś sobie jakiś wałek nakręca? Mam w play, ale jeszcze nie próbowałem.
  • Petrova 5 lut 2015, 14:55
    A jesteś pewna, że to do play? Skąd masz ten kod?
  • Meggi85 5 lut 2015, 15:03
    Duzo osób dzis o tym pisze. Znalazłam ten kod na innym forum i ciekawa jestem ile w tym prawdy. Gdyby tak było opłaciłoby sie nawet kupic ich starter. Ktos gotów przetestowac?
  • Serafin25 5 lut 2015, 18:40
    Znalazłem ten kod na innym forum, wpisałem i o dziwo działa. Ja mam play na kartę, więc nie wiem czy zadziała u wszystkich
  • Petrova 5 lut 2015, 18:54
    Ale co? Doładowało Ci rzeczywiście? Ile?
  • Serafin25 5 lut 2015, 19:15
    Tego właśnie nie wiem, ale usługa jest na pewno aktywna, bo kiedy dzwonię lub wysyłam sms-y nie zjada mi kasy z konta, więc wygląda na to, że działa
1 2 3 z 3  
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum
Poprzednia: Internet mobilny
Następna: Laptop 2w1