Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Internet mobilny

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Internet mobilny

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • hanka100 11 wrz 2014, 21:59
    Muszę zamówić internet mobilny do mojego laptopa. Będę go używać przede wszystkim w mieście, także z zasięgiem raczej problemu nie będzie. Nie wiem natomiast w jakiej sieci go wziąć. Który jest najbardziej opłacalny?
  • nitkaa 14 wrz 2014, 14:23
    Jeżeli planujesz korzystać z niego w mieście, to chyba najlepszą opcją będzie poszukanie jakiejś oferty z internetem LTE. Jest to obecnie dosyć popularna opcja, dlatego też nie powinnaś mieć problemów ze znalezieniem atrakcyjnych ofert w internecie.
  • toster 15 wrz 2014, 13:53
    wypróbuj LTE Plus. Ja od tylu lat już jestem że nie wyobrażam sobie zmieniać go na inny. Nie mówiąc o atrakcyjnym pakiecie który mam, zasięg jest niesamowity
  • julitta 16 wrz 2014, 8:45
    naprawdę są teraz dobre internety mobilne? ja miałam kiedyś z Orange i wcale mi nie chodził, umowę zrywałam ponad rok i płaciłam 60 zł za nic co miesiąc. też by mi się przydał bo dużo podróżuje i muszę szukać internetu, w większości hoteli jest, ale nie wszędzie. Przejrzę ofertę z Plusa w takim razie.
  • marakujka 16 wrz 2014, 11:43
    Moja siostra ma internet mobilny bo u niej nie ma podciągniętych kabli i niestety za dużo by ją wyniosło żeby to wszystko załatwiać. Zdecydowała się na LTE w Plusie i jak sama mówi teraz nie zmieniłaby decyzji. Zawsze jest zasięg, internet śmiga aż miło, chce iść do ogrodu z laptopem i posiedzieć w sieci to też nie ma problemów. Chyba jeszcze nigdy nic nie usłyszałam negatywnego.
  • albani 16 wrz 2014, 20:56
    Nie wiem, który będzie najlepszy wiem natomiast, którego lepiej nie brać. Plus ma dobry zasięg jeśli chodzi o LTE ale limit, który w innych firmach wystarcza na cały miesiąc (mówię o jednakowej ilości mb) w plusie niestety kończy się po 2 tyg...jakim cudem??Któż to wie.
  • Moloo 1 paź 2014, 18:28
    hmm cieżko jest mi doradzić Ci cos specjalnego, ale moze spróbuj podpytać tutaj http://www.comperia.pl/forum/gsm , co w takim przypadku bedzie lepszym rozwiazaniem.
  • magdi5 16 paź 2014, 13:57
    Myślę, że tam hdzie już masz telefon np. pewnie wtedy będziesz miała jako klient jakiś upust, jesli nie to przeanalizuj ile Ci potrzeba limitu, porównaj opłaty we wszystkich opcjach i wybierz najtańszą.
  • 17 paź 2014, 14:23
    Jeżeli chodzi o internet mobilny to polecam play, nielimitowana transmisja danych w 4G.
  • Larsson 20 maj 2015, 17:17     (ostatnio zmieniony przez autora 20 maj 2015, 17:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Temat może już nie aktualny ale gdyby ktoś trafił to polecam Play 4G , dobrze działa nawet w domu i świetnie się nadaje również do gier online.
1 2 z 2  
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum