Z tabletami to jest zawsze problem. Bo tak naprawdę niewiele osób się na nich zna. Ale ta wypożyczalnia tabletów oferuje możliwość wynajęcia ich różnych modeli. Przed zakupem zawsze można sprawdzić jaki model jest najwydajniejszy.
Z tych tańszych polecam np.GoClever Tab R974.2.
Kosztuje trochę ponad 600zł, a ma całkiem ładnie wnętrze jak na tą kasę Wiadomo nie będzie działał z szybkością Ipada ale śmigać w podstawowych funkcjach będzie.
Generalnie polecam przejść się do jakiegoś sklepu (widzę, że media expert tu jest podany i słusznie, bo ma chyba największy wybór tabletów) i rozejrzeć się... ale myślę, ze GoClever w pełni wystarczy
marusz napisał:Ja kupiłem 3 dni temu taki Za tysiaka, wszystkie funkcje ma, działa i dla przecietnego użytkownika wydaje mi się , ze jest OK
to ja znów dorzucę coś od siebie jeśli chcesz kupić coś w okolicy tysiaka, to zdecydowanie lepiej jest zainwestować w taki model nie mam jakoś zaufania do takich mało znanych marek
Ta wypożyczalnia tabletów ma dużo fajnego sprzętu. Znajdziesz tam fajne nowe modele Samsunga. Wypożyczenie na kilka dni to zaledwie ułamek wartości nowego tableta.