Favore.plForumKomputery, Internet, telefony

Tablet, ale jaki??, strona 3

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Tablet, ale jaki??

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • dariush 4 lip 2013, 23:53
    A co myślicie o tym tablecie? Trąbią, że iPad-y to takie "bajeranckie i wypasione" urządzenia, mówiąc slangiem młodzieżowym, ale czy rzeczywiście taki tablet jest wart swojej - bądź co bądź - powalającej na kolana ceny? Ma ktoś z Was iPad-a i może pochwalić się jego osiągnięciami?
  • trolta 5 lip 2013, 12:12
    Słyszałem, że najlepsze tablety produkuje Samsung, ale nie wiem ile w tym prawdy, ponieważ sam nie mam tableta i nie zamierzam go mieć, bo uważam, że wszystkie funkcje tableta mam w telefonie.

• hipcio 11 lip 2013, 10:15
    Przed zakupem tabletu poczytałem sobie na temat tabletów na Nokaucie
    Najlepsze opinie zebrał Apple iPad4 ale ostatecznie zdecydowałem się na Samsunga Galaxy Tab 2 i muszę powiedzieć, że nie żałuję. przymrużenie oka
  • 16 lip 2013, 12:53     (ostatnio zmieniony przez autora 16 lip 2013, 12:53, w całości zmieniany 1 raz)
    Też mam tego samsunga Galaxy Tab 2 i szczerze powiem, wart swojej ceny. Pod żadnym kątem mnie nie zawiódłuśmiech
  • moneymaker913 13 sie 2013, 12:50
    Jak dla mnie ten samsung http://www.lifestyle.pieniadz.pl/Samsung,Galaxy,Note,101,nowoczesny,tablet,dla,grafikow,z,rysikiem,S,Pen,1-14050-1.html to najlpeszy tablet na rynku.
  • BluRay 13 sie 2013, 14:13
    Z tymi tabletami to jakiś obłęd, nawet Polacy zaczęli tłuc własne chińskimi rękoma.

Jedna w przeciwieństwie do zeszłego roku teraz można mieć fajny tablecik za mniej niż 1000 zł.
  • shipara 22 sie 2013, 11:12
    Ja kompletnie nie rozumiem takich ludzi, którzy chcą mieć tablet. Mają smarphony, które praktycznie spełniają wszystkie funkcje tabletu. Tablet ma tylko większy wyświetlacz i to wszystko. Dla mnie kasa wydana na tablet to dla mnie kasa stracona.
  • Garry_Pike 23 sie 2013, 9:37
    Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią , ludzie się wręcz podniecają ,że sobie odpalą facebooka na tablecie i będzie większy niż na smartphonie... Poza tym telefony robią coraz większe, wcale się nie zdziwię jak będą mieć po 10 cali , bo przeciez im większy tym lepszy
  • 5 wrz 2013, 9:26
    Ja kupiłem w zeszłym tygodni TABLET 10.1'' GOCLEVER TAB R104 i super śmiga za 369 zł w Realu.

ubuunii4 napisał:A ja chciałabym kupić [url=http://www.megamarket.com.pl/lark-tablet-lark-freeme-70-1,id-124360]tablet[/url] dla dziecka, do 500 zł co polecacie? Głównie ma służyć do gier
  • waloria 5 wrz 2013, 14:36
    Taki z reala powinien w zupełności wystarczyć uśmiech
Komputery, Internet, telefony - dyskusje na forum