Pijawki Łódź hirudoterapia - pijawki lekarskieŁódź (łódzkie)
SZYNY CPM ARTROMOT, OPTIFLEX, WYPOŻYCZALNIA CAŁA POLSKAKraków (małopolskie)
nouv88 napisał:Ja też o tym słyszałam kiedyś w jakimś programie... ale jak dla mnie to zwykłe obżarstwo... i dorabianie jakichs teorii zamiast nazwać rzeczy po imieniu.Pewnie nie masz tego typu problemów, pewnie jest też w tym trochę racji, ale... myśle, ze to jednak nie jest zwykłe objadanie się, pewnie łatwo orzec, ze to tylko taka wymówka, jakieś wymysły, ale nie zawsze łączy sie to z problemami emocjonalnymi... a w tym wypadku tak jest, jedzenie ma wypełnic jakiś emocjonalny brak, a dramat polega na tym, że to oczywiście złuda i dochodzisz do tego wniosku zawsze po takim "ataku" głodu... życze ci jednak zebyś nigdy nie zaznała tego o czym z taką pewnością piszesz.
nouv88 napisał:Ja też o tym słyszałam kiedyś w jakimś programie... ale jak dla mnie to zwykłe obżarstwo... i dorabianie jakichs teorii zamiast nazwać rzeczy po imieniu.A ja się niestety trochę zgadzam, bo uważam, że teraz jest moda na usprawiedliwianie wszelkich ludzkich słabości... Kiedys było zwykłe lenistwo, teraz jest syndrom wypalenia albo dysleksja... kiedyś było obżarstwo, teraz sie na to mówi jedzenie kompulsywne. A wszystko kwestia silnej woli i pracy nad sobą. Każdy ma przecież problemy i chwile słabości, jedni szukają w sobie sił by z tym walczyć, inni szukaja wymówek... Sorki jesli kogos uraziłam, bo nie było to moim zamairem, ale tak myślę...