Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Krem na zmarszczki, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Krem na zmarszczki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • sylwusia163 29 mar 2016, 21:29
    A jestem jeszcze przed 30 i używam kremów z oeparola hydrosense. Fajna konsystencja i dobrze nawilżając. W aptece widziałam kremy do różnych typów skóry. Więc tylko przebierć i wybierać.
  • jarzebina 30 mar 2016, 10:31
    Moja mama ma z oeparolu kremy Eliftance, do twarzy i pod oczy. Oba bardzo sobie chwali i z tego co wiem, nie płaci za nie majątku.
  • hanka100 21 kwi 2016, 11:12
    na noc dobrze sprawdza się ten krem [url=http://www.vichy.pl/produkty-przeciw-oznakom-starzenia/supreme-kompleksowa-pielegnacja-przeciwzmarszczkowa-na-noc-liftactiv/p2791.aspx]http://www.vichy.pl/produkty-przeciw-oznakom-starzenia/supreme-kompleksowa-pielegnacja-przeciwzmarszczkowa-na-noc-liftactiv/p2791.aspx[/url] . rano skóra jest świeża i wypoczęta, a zmarszczki są mniej widoczne.
  • jarek7 5 maj 2016, 11:35
    Drogie Panie czy myślicie, że taki krem będzie dobrym pomysłem na prezent na dzień Mamy?? Moja mama często ma uczulenia na kosmetyki i nie wiem co kupić żeby jej nie zaszkodzić jeszcze a żeby się ucieszyła.
  • janna 5 maj 2016, 18:33
    Pewnie, że krem to dobry pomysł. Kup oeparol eliftance to dobry i niedrogi krem dla dojrzałej cery. Sa to dermokosmetyki, mają dobry skład i nie powinny uczulić Twojej mamyuśmiech
  • sylwusia163 9 maj 2016, 20:40
    Poza tym ładnie wyglądają bo mają takie estetyczne opakowania i ładne pudełeczka. W prezencie wyglądają atrakcyjnie. A o jakość nie trzeba się martwić bo dermokosmetyki zawsze sa najwyższej jakości. Nie podrażniają co przy innych kremach czasami się zdarza. A te z oeparola mają naprawdę fajnie ceny, nie przetrzepią naszego portfela.
  • Natalia28 13 maj 2016, 11:05     (ostatnio zmieniony przez autora 20 maj 2016, 10:15, w całości zmieniany 1 raz)
    Dostosuj krem do wieku, podobno tak się robi. A jeśli to są pierwsze zmarszczki, to łap http://dojrzewamy.pl/strony/pierwsze_zmarszczki_na_czole_i_wokol_oczu Skóra wokół oczu jest na nie najbardziej narażona.
  • Daria05 18 maj 2016, 10:36
    jarek7 napisał:Drogie Panie czy myślicie, że taki krem będzie dobrym pomysłem na prezent na dzień Mamy?? Moja mama często ma uczulenia na kosmetyki i nie wiem co kupić żeby jej nie zaszkodzić jeszcze a żeby się ucieszyła.
    A czym się teraz smaruje? Zresztą możesz zaryzykować z oeparolem, bo nawet jeżeli skóra się łatwo uczula, to w tym wypadku nie ma strachu – nie zaszkodzi, a może będzie mamie odpowiadał. Moja skóra się równiez łatwo uczula, a na ten krem uwagę zwróciła mi farmaceutka i się sprawdza.
  • jarzebina 30 maj 2016, 21:31
    No i cena jest rewelacyjna, jak za takie kosmetyki, prawda? uśmiech
  • ewelka_28 30 paź 2016, 13:43
    Kremy z Tołpy są dobre i cenowo też jest nie najgorzej uśmiech Kupiłam kiedyś mamie na urodziny i była zadowolona. A z tych droższych to poleciłabym krem Dr Irena Eris.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum