Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Nietrzymanie moczu, strona 4

Aby pisać na Forum Favore.pl, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Nietrzymanie moczu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • veganka 26 paź 2017, 19:25
    urofuraginum max jest naprawdę skuteczny, szybko pomaga, a jak długo go brałaś, bo nnie wystarczy zaprzestać zaraz po tym jak objawy ustąpią.
  • aleksis 19 lut 2018, 22:39
    Czy jeśli 6 letnie dziecko co którąś noc się moczy to trzeba udać się już do specjalisty? Czy to moze być spowodowana jakąś chorobą?
  • julitta 31 lip 2019, 3:22
    Nietrzymanie moczu się leczy w każdym wieku. Ja nie wiem jak można z tym żyć, po ciąży jak miałam ten problem to pod depresję podchodziłam normalnie... na szczęście poszłam na zabieg i problem zniknął prawie całkowicie. Polecam wizytę w szpitalu Mazovia w Warszawie, tam robią takie zabiegi i mają doświadczenie. Szpital nowoczesny, zespół profesjonalnych lekarzy nastawionych na dobro pacjenta. Inny standard jak w szpitalach państwowych.
  • Luiziana 31 lip 2019, 9:48
    oczywiście, że niektórych schorzeń nie da się odrazu albo i wcale przeskoczyć. Można jednak czuć się komfortowo używając środków zapobiegawczych wpadkom. My korzystamy ze środków higienicznych z Doz.
  • jarzebina 31 lip 2019, 20:01
    A czy ktos z Was korzysta może z refundacji środków chłonnych? Chcieliśmy załatwić dla babci, ale jak się za to zabrać?
  • Luiziana 6 sie 2019, 17:19
    Proponuję udać się do apteki Doz i tam farmaceutki doskonale wiedzą co i jak trzeba zrobić. Do tego to coraz widzę powszechniejsze więc są dobrym źródłem informacji
  • Uncia 21 wrz 2019, 22:56
    To prawda w DOZ pomogą, można też otrzymać próbki produktów, żeby zobaczyć np. czy rozmiar odpowiedni. Polecam też zapytać o refundację.
  • aleksis 24 wrz 2019, 9:08
    problem u nas się nasilił, czekamy na wizytę u specjalisty, badania porobione, dużo informacji przydatnych znalazłam na stronie suchyporanek.pl,ściągnęłam sobie dzienniczek mikcji i uzupełniam
  • Lilka32 28 wrz 2019, 21:32
    Też korzystałam kiedyś z takich chłonnych wkładek, faktycznie w doz Panie są bardzo pomocne, nawet można otrzymać próbki.
  • jarzebina 28 wrz 2019, 23:46
    aleksis napisał:problem u nas się nasilił, czekamy na wizytę u specjalisty, badania porobione, dużo informacji przydatnych znalazłam na stronie suchyporanek.pl,ściągnęłam sobie dzienniczek mikcji i uzupełniam
    A u lekarza pierwszego kontaktu byliście? Może to jakaś infekcja? Na pewno warto zrobić chociaż podstawowe badanie moczu. A moze to jakieś stresujące sytuacje tak się na dziecku odbijają?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Mały problem:(