Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Polecane kosmetyki przeciwzmarszczkowe, strona 2

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Polecane kosmetyki przeciwzmarszczkowe

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zylek 24 lip 2012, 13:59
    Znam jedynie kosmetyki pośrednio wpływające na zmarszczki. Bio-serum relaksujące HB - napina i ujędrnia. Eliminuje pierwsze oznaki starzenia. Dla zainteresowanych:
    Kosmetyk do kupienia raczej w sieci - na mieście nie widziałam.
  • alako 26 lip 2012, 15:17
    Pamiętajcie, żeby uważać z kremami przeciwzmarszczokwymi. jeśli za wcześnie zaczniecie ich używać, zniszczycie skórę. Zamiast wyskakiwać od razu z kremami, lepiej pomyśleć nad innymi środkami.
    dla mnie dobry peeling u dermatologa działa lepiej na 30-letnią skórę niż krem przeciwzmarszczkowy. Ponadto dieta, ruch, sen... trzeba dbać też o skórę pośrednio, bo właśnie od takich zaniedbań ona się najbardziej niszczy. Zdrowego trybu życia nie zastąpi żaden krem.
  • Marynka 31 sty 2025, 14:29
    A medycyna estetyczna co myślicie? Ja jestem na tak, ostatnio nawet DOZ oferuje botoks więc taka opcja staje się bardziej popularna.
  • artie 1 lut 2025, 18:57
    No właśnie słyszałam, że w dozie można kupić botox, orientujesz się na jakiej zasadzie?
  • marg_1 7 lut 2025, 10:39
    Ja zamawiam online i odbieram w aptece stacjonarnej z receptą. Polecam, DOZ ma dobre ceny na botoks.
  • ZoHaHa 25 lut 2025, 10:34
    Preparaty z botoksem w dozie są w naprawdę przystępnej cenie, ale pamiętajcie, że trzeba mieć receptę od lekarza. Najlepiej zamówić przez internet i odebrać w aptece stacjonarnej.
  • DianaM 26 lut 2025, 21:30
    A robiłyście kiedyś botoks? Muszę zainteresować się chyba tematem. Czy ten produkt w DOZ jest warty uwagi?
  • purchawka 27 mar 2025, 22:19
    W Biedronce kupiłam ostatnio fajny krem przeciwzmarszczkowy z Bielendy linia skin academy Solution, tanie a dobre kosmetyki mają
  • Rokksi 24 kwi 2025, 21:25
    Na zmarszczki sprawdza mi się naturalny olejek Busajna supr skóre nawilża, ujedrnia i wygładza. Super kosmetyk
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Następna: E-fajki