Ja nie stosuję żadnych supli. Kiedyś łykałam tabletki ale odkąd się naczytałam na ten temat to przestałam. Wolę odchudzać się zdrowo Ostatnio odkryłam ciastka parea i zastanawiam się nad ich zakupem. Mają bardzo dobry skład, nie zawierają cukru ani żadnej chemii. Jadłyście kiedyś? Szukam czegoś co zastąpi mi słodycze.
Stosuje na kilka rzeczy. Wykorzystalam juz cale spektrum suplementow z takiej firmy Hepatica, trafilam na nich przypadkiem, a teraz biore na ciezkie okresy, na wzmocnienie
Staram się systematycznie chociaż ćwiczyć , ponieważ bez aktywności fizycznej ani rusz. . Nie zawsze niestety mnie to wychodzi. Dlatego kupiłam therm line fast , co by nie mieć efektu jojo , oraz by suplement pomógł mi spalić tłuszcz, Jak na razie idzie mi świetnie.
Ostatnio brałam oeparol piekna skóra włosy paznokcie bo białe plamki pojawiły mi sie na paznokciach. Zazwyczaj ich nie maluję i to nie ładnie wyglada. Poza tym moje włosy cierpiały po trwałej którą zrobiłam pół roku temu. Troche przypominały siano. Teraz juz jest lepiej, łatwiej się rozczesują, a białe plamki na pazkociach znikły.