Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Stres

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie 1 2 3 4 5 z 5  
  • jaromira 28 wrz 2017, 10:41
    Jak sobie poradzić ze stresem? Mój facet ma sporo na głowie, w firmie mają jakąś fuzję czy coś i teraz ważą się losy co dalej z jego pracą, o przeprowadzce nie ma mowy i widzę że to mocno przeżywa, jest rozdrażniony, martwię się o niego bo wczoraj miał stłuczkę autem i to z jego winy, nie zauważył że ktoś cofa i walnął w kolesia, na szczęscie niegroźnie. Ale to też juz dodatkowy stres, jak mu pomoc?
  • hasanna 12 paź 2017, 13:45
    Ciężko poradzić, ważne jest przede wszystkim wsparcie, może jakiś odpoczynek krótki?
  • zataraa2 19 paź 2017, 14:16
    Trudna sprawa, rozmowa na pewno coś da cociaż faceci to są bardziej zadaniowo zorientowani i dopóki nie rozwiązą sprawy to ciężko im się uspokoić, może jakieś ziołowe ttabletki mu kup, sama czasami bralam nie raz nervomix control, to z melisą jest, nie przymuli a na pewno trochę uspokoi. Lepsze to niż picie ziółek i też zawsze w razie potrzeby można wziąć
  • Daria05 10 lis 2017, 13:58
    Na pewno pomogą masaże, czy przede wszystkim odpoczynek. Sporo racji ma zataraa2 z tabsami nervomixu. Doraźnie to dobry sposb na stres. Praca potrafi stresować, dobrze to znam. U mnie czasem nadmiar stresu to bóle brzucha, co mnie wyłącza z działania, a to zaczyna mocniej drażnić. Każdy musi znaleźć własny sposób, aby sobie z tym poradzić.
  • luizek 13 lis 2017, 10:35
    Bądź dla niego wsparciem. Wykaż się wyrozumiałością i bądź obok. To najlepsze lekarstwo dla niego.
  • julitta 23 lis 2017, 10:05
    A pijecie Biovital? jak nie to zacznijcie. My z mężem od kiedy sobie kupujemy i popijamy przed snem jesteśmy dużo spokojniejsi i mniej się kłócimy. Kupiłam zachęcona reklamą, tak by się wzmocnić przed zimą ale działania uspokajającego się nie spodziewałam uśmiech i na pewno delikatniej zadziała niż typowe leki uspokajające. I nie uzależni.
  • konto_usuniete_414516 27 lis 2017, 11:27
    Jesienią jesteśmy bardziej narażani na działanie stresu przez częste przeziębienia, brak słońca też robi swoje. Mi ostatnio pomaga lampa fototeraputyczna Camry CR 2166 Taka popołudniowa sesja naprawdę robi różnicę, a w pokoju robi się cieplutka atmosfera, miły kontrast z tym co za oknem uśmiech
  • izapixi 7 gru 2017, 11:24
    Daria05 napisał:Na pewno pomogą masaże, czy przede wszystkim odpoczynek. Sporo racji ma zataraa2 z tabsami nervomixu. Doraźnie to dobry sposb na stres. Praca potrafi stresować, dobrze to znam. U mnie czasem nadmiar stresu to bóle brzucha, co mnie wyłącza z działania, a to zaczyna mocniej drażnić. Każdy musi znaleźć własny sposób, aby sobie z tym poradzić.
    mnie teraz coś takiego dopadło, często boli mnie brzuch, chyba te wszystie przygotowania związane ze swiętami, prezenty, zakupy i kolejki na pewno uspokajająco na mnie nie działają, chyba sama pomyśle o tabletkach
  • ynos89 7 gru 2017, 14:04
    Podobno działa metoda "dmuchanie na kciuka". To nie żart, chociaż z pewnością może brzmieć niedorzecznie. Skuteczność tego sposobu ma uzasadnienie naukowe. Sam proces nabierania powietrza i powolnego wypuszczania go przez usta przy jednoczesnej koncentracji uwagi na kciuku odpręża. Co więcej, tlen, którego w tej metodzie dostarczamy sobie więcej niż w czasie zwykłego oddychania, również pomaga. Akcja serca staje się spokojniejsza, ciśnienie spada.
  • UllKa 16 gru 2017, 14:20
    Olejek konopny cbd Pharma pomaga złagodzić skutki stresu. Jest skuteczny także w terapii depresji i stanów lękowych.
1 2 3 4 5 z 5  
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Prostownica
Następna: Badanie KTG