Oliwka może uczulać paradoksalnie. Jeśli chodzi o żel intymny to te na bazie wody wysychają lub zaczynają się kleić, lepiej zainwestować w taki na bazie silikonu jak unimil infinity.
Polecam IntiMoments - to nawilżający krem do higieny intymnej dla kobiet na bazie składników pochodzenia naturalnego. Utrzymując prawidłowe środowisko okolic intymnych, przyczynia się do zharmonizowanego, pełnego radości życia seksualnego.
Różne już stosowałam i większość jak dla mnie jest taka sama. Najbardziej chyba mogę polecić BioGlide. Spisywał się dobrze. Możesz go przetestować, może Tobie również będzie odpowiadał.
My razem z kobietą korzystaliśmy już z różnych żeli - w naszym przypadku najbardziej sprawdził się chyba ten: Aqua Slide - niedrogi, nie plami i nie brudzi a co najważniejsze - nie lepi się. Doznania stają się o wiele bardziej intensywne
Moja żona jest wielką fanką żeli intymnych - tak samo jak zresztą ja Mi generalnie nie przeszkadza kupowanie ich w sklepach ale żona się krępuje i stawia na sklepy internetowe. Może to i dobrze ponieważ w sieci jest o wiele taniej. Jeśli chodzi o miejsca to jest bardzo dobry [url=http://]sklep erotyczny[/url]. Często zamawiamy tam zabawki