Favore.plForumPozostałe tematy

Jaki prezent dla meza, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla meza

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 z 13  
  • Czakalaka 31 sty 2014, 0:39     (ostatnio zmieniony przez autora 31 sty 2014, 0:41, w całości zmieniany 2 razy)
    Ja kupiłam swojemu mężczyźnie piękny album z pozycjami seksualnymi, który wypatrzyłam na citeam:
    Do wyboru są dwie pozycje książkowe. Są teraz za połowę ceny, więc myślę, że warto.
  • Czakalaka 31 sty 2014, 0:40
    Czakalaka napisał:Ja kupiłam swojemu mężczyźnie piękny album z pozycjami seksualnymi, który wypatrzyłam na citeam:
    Do wyboru są dwie pozycje książkowe. Są teraz za połowę ceny, więc myślę, że warto.
  • 27 lut 2014, 22:31
    Ja bym na przykład kupiła srebrne spinki do mankietów z grawerem inicjałów ukochanego. Elegancki prezent na całe życie
  • 3 mar 2014, 14:28
    W każdym mężczyźnie drzemie mały chłopiec, który lubi bawić się modelami RC - polecam sklep www.rctrax.pl
  • allaq 23 kwi 2014, 10:41     (ostatnio zmieniony przez autora 23 kwi 2014, 18:24, w całości zmieniany 1 raz)
    Dla mojego męża wybrała bym smaczna kawę ,sama zaczęłam się rozglądać na internecie tutaj znalazłam ciekawe propozycje Kawa Johan & Nystróm co myślicie ? .Nie jest on fanem ani motorów ani sportu ,po prostu uwielbia kawę .
  • elfka 25 kwi 2014, 19:11
    a może zapiszcie się oboje na kurs tańca. Ja dostałam taki prezent od męża na gwiazdkę. W każdy poniedziałek zostawialiśmy dzieciaki z dziadkami i chodziliśmy we dwójkę na kurs salsy. Bardzo fajny pomysł, znowu mieliśmy chwilę tylko dla siebie i oboje świetnie się bawiliśmy (jak za czasów narzeczeństwa)
  • zylek 30 kwi 2014, 13:20
    Coś praktycznego, nie wiem w jakiej jesteś sytuacji. Mnie żona na etapie remontu dała wiertarkę Celmy, mieliśmy kasę wyłącznie na praktyczne prezenty, i aktualnie mamy to, co chcieliśmy - własne mieszkanie ;-)
  • nina_ky 5 maj 2014, 22:56
    Ostatnio widziałam gdzieś pomysł, żeby sprezentować przejażdżkę samochodem wyścigowym po torze - muszę przyznać, że mój partner byłby zachwycony takim prezentem i zastanawiam się czy nie zająć poważnie przeglądać takich ofert w najbliższym czasie.
  • hipcio 30 maj 2014, 10:55
    Można jeszcze zastanowić się nad jednym z takich noży do survivalu: http://ostry-sklep.pl/c/25/noze-outdoor-i-survival.html - myślę, ze jest to całkiem dobry pomysł na prezent z tej okazji przymrużenie oka
    Sam lubię takie gadżety i myślę, że praktycznie każdy facet powinien coś takiego docenić.
    Pozdrawiam.
  • sylwia4012 14 cze 2014, 6:21
    ja pojechałam z mężem do warszawy, najpierw teatr, masaż czekoladą a później romantyczna kolacja, na szczęście hotel w którym nocowaliśmy-felix, był bardzo blisko i wszędzie chodziliśmy pieszo, obsługa przemiła, śniadania pyszne a i ceny bardzo przystępne, więc polecam www.bwfelix.pl
Pozostałe tematy - dyskusje na forum