Favore.plForumPozostałe tematy

Odwodniona skóra twarzy

Aby dodać lub edytować usługę, musisz być zalogowany. Jeśli jeszcze nie masz konta, zarejestruj się teraz!
FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Odwodniona skóra twarzy

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy 1 2 z 2  
  • Zaratustra 10 maj 2017, 13:27
    Mam pytanie, z czego może się odwodnić skóra twarzy? Nie jestem miłośniczką opalania się, piję ponad dwa litry wody a mimo to od kosmetyczki słyszę, że mam skórę odwodnioną. Nawet nie przesuszoną. Oczywiście zaraz na jej ratunek mam propozycję całej serii zabiegów. Wolałabym jednak znać przyczynę tego problemu.
  • aniolek_diabelek 15 maj 2017, 15:47
    ja bym się w tej kwestii poradziła dermatologa, on na pewno będzie wiedział co robić w takiej sytuacji.
  • aniolek_diabelek 17 maj 2017, 18:09
    przyczyn może być wiele więc ja bym po prostu poszła do dermatologa.
  • akira92 24 maj 2017, 12:22
    wpierw warto iść do dermatologa potem może jakieś kremy? specjalne na to?
  • Maras13 23 gru 2019, 9:23
    Stosuj odpowiednie preparaty. Najlepiej sprawdzone i markowe.
  • centrum-dietetyki 10 mar 2020, 14:49
    Znajdź dobrego specjalistę w zakresie dermatologii. Samodzielnie nie ma co szukać w internecie przyczyn.
  • karmelcia 8 wrz 2020, 23:31
    u mnie na problem suchej skóry pomogło regularne przyjmowanei oeparolu z olejem z wiesiołka, on działa wygładzająco i ujędrniająco . Zapobiega przed odwodnieniem i wysuszeniem skóry. Widzę niezłe efekty u siebie po takiej kuracji.
  • pauza28 24 lut 2022, 22:09
    ona chce cie na zabiegi naciagnac.. nie daj sie, jest masa kosmetykow dobrze nawilzajacych
  • dorciaporcia 25 lut 2022, 22:11
    podasz jakis przyklad takiego kosmetyku?
  • pauza28 26 lut 2022, 10:38
    o kurde duzo tego wpisz sobie np na notino w lupce nawilżający i wyskoczy ci masa przykladow kosmetykow wraz z recenzjami uzywtkownikow
1 2 z 2  
Pozostałe tematy - dyskusje na forum
Poprzednia: studia podyplomowe