Wywóz nieczystości płynnych udrażnianie rur kanalizacjiDobczyn, Wołomin, RadzyminKobylka (mazowieckie)
Massage Grand VinneriGdynia (pomorskie)
Salon masażu erotycznego Body to BodySłupsk (pomorskie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
PaulinaK85 napisał:Babci mojego męża sprawiliśmy na Dzień Babci maszynkę do makaronuHm... nada się do ravioli? Chodzi mi o to, czy porządnie rozwałkowuje ciasto.babcia świetnie gotuje, ale powinna wreszcie zacząć się oszczędzać. Była początkowo sceptycznie nastawiona, ale teraz co niedzielę jest rosół z domowym makaronem
wybór maszynek jest ogromny, w naszym przypadku świetnie sprawdziła się Camry (CR4806).
Maja_en napisał:Akurat ten model Camry (CR4806) sprawdził się przy makaronie do Lasagne, więc z ravioli nie będzie problemuPaulinaK85 napisał:Babci mojego męża sprawiliśmy na Dzień Babci maszynkę do makaronuHm... nada się do ravioli? Chodzi mi o to, czy porządnie rozwałkowuje ciasto.babcia świetnie gotuje, ale powinna wreszcie zacząć się oszczędzać. Była początkowo sceptycznie nastawiona, ale teraz co niedzielę jest rosół z domowym makaronem
wybór maszynek jest ogromny, w naszym przypadku świetnie sprawdziła się Camry (CR4806).