Pomoc w sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działkiWarszawa (mazowieckie)
Przegrywanie filmów 8mm, skanowanie poklatkowe full HDKraków, Wieliczka (małopolskie)
Surowce wtórne usługiBielsk Podlaski (podlaskie)
Tworzenie projektówWarka (mazowieckie)
PralniaNysa (opolskie)
Dachy drewnianeZubole (podlaskie)
Nieruchomości Wodzisław ŚląskiWodzisław Śląski (śląskie)
Plutonka napisał:Mnie również wydaje się, że Carrefour wypada najlepiej, tam kupuję najczęściej bo jest pełno promocji, kupię tam też chemię czy kosmetyki.ja z ostatniej ich gazetki kupiłam taniej stół i krzesła balkonowe - z aplikacją 20zł taniej za szt. Warto naprawdę
jarzebina napisał:Carrefour ma też swietne promocje, np "ceny niskie jak dawniej". Często dodatkowe oferty są też z aplikacjąWiesz co, ja myślałam, że to tylko takie hasło reklamowe, że mają te ceny niskie jak dawniej, ale przed świętami porównałam je z cenami w innych sklepach i faktycznie, w Carrefourze jest taniej.
Kanita napisał:Kiedyś jeździłam do Carrefoura, później właściwie nie wiem dlaczego, ale zapomniałam o tym, że lubiłam u nich kupowaćJadąc warto on line zobaczyć ich gazetki na stronie z tych właśnie ceny niskie jak dawniej. Ogrom promocji i można fajnie zaplanować zakupy.Przekonałyście mnie swoimi wpisami i dzisiaj zrobiłam zakupy na kolejny tydzień właśnie u nich. Świetna jest ta akcja ceny niskie jak dawniej, obejmuje naprawdę sporo produktów.