Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
ODŚNIEŻANIE DACHÓW STALOWA WOLA JAROSZ KAMIL OCHRONA ODŚNIEŻANIESTALOWA WOLA, SANDOMIERZ, TARNOBRZEG, MIELEC, RZESZÓW (podkarpackie)
mochala napisał:6. Pokaż mi fachowca który połozy 50 m2 multi finisha na gotowo, wygłaska ściany na lustro.
MOGĘ KOLEDZE PRZEDSTAWIĆ NIE JEDNEGO FACHOWCA KTÓRY POTRAFI ZROBIĆ I TO Z PALCEM W NOSIE 50m2 DZIENNIE NA LUSTRO. JA SAM Z POMOCNIKIEM JESTEM W STANIE ZROBIĆ NA JEDEN RZUT DUŻY SUFIT 60m2.
pozdrawiam niedowiarow
konradzdolski napisał:widac nigdy nie kladles tego lub jestes za wolny i mamejowaty ! sam klade w 8m godzin do 100m na sufitach aa sciany to nawet 150m2 ! nazedianiby jakie chcesz z za granicy tempaku ! zmien branze i nie wkuzaj ludzi na forach !!!
_Tomasz_ napisał:Pracowałem 10 lat na zachodzie, w Irlandii na budowach spotkałem się z tynkiem "multi finish" i widziałem co potrafią ich fachowcy.W Holandii natomiast używa się tynku goldband.Wykonanie i wygląd tynku takie samo.Natomiast nigdy nie widziałem żeby tynkarze na "zachodzie" pracowali z halogenami ustawionymi 5cm od ściany.Panowie po powrocie do kraju nie mogłem się nadziwić polskim ścianom wg. mnie są prze idealne,a jestem tynkarzem z zawodu.Na zachodzie liczą się metry a nie jakość.Odbiór robót tynkarskich z 2 metrów w świetle dziennym.Nikt tam nie lata z lampą po ścianach a już szczególnie w irl. chyba dlatego tak nas doceniająBo to Polska Kolego.Długo byłeś tam i zapomniałeś ale że wróciłeś to też daje do myślenia.,pozdrawiam polskich fachowców
renata2506 napisał:Witam!Mam pytanie do fachowców:Profesjonalnie wykonana naprawa takiego pęknięcie, które jest wynikiem niedbalstwa wykonawcy wygląda następująco:
Miałam firme która wykonała mi całe poddasze (ściany i sufity na podłogach drewnianych) z płyt K/G.Jednak firma ta nie dała żadnej siatki i teraz mam pęknięcia,po dwóch miesiącach jakby ktoś przejechał nożem na całej długości pozime "linie".Mam pytanie:Czy można to naprawić i czy to ma wogóle sens.Oni twierdzą że siatka nic nie da, bo podłogi sa drewniane(stropy) i nie zagwarantują, że to ponownie nie pęknie.Mam pytanie do Państwa:Czy jest "coś" czym mozna byłoby to poprawić bez konieczności szlifowania?(np.wspomniany tutaj Multi Finish)?Szkoda mi po prostu znowu brudzić ledwo co wykończonych pomieszczeń.Prosze o rade ,za które z góry dziękuje.
mochala napisał:3. Multi finish wygłaskany wodą na lustro ma zatkane pory, ściana nie oddycha.obawiam się ,że każda farba lateksowa oddycha, ponadto jak stać Was na latex na ściany w Polsce to już w technologi nano a co za tym idzie to Para nie jakieś badziewie Beckersa lub Benjamin Moore. Proszę nie czytajcie tych bzdur..... idzcie po radę do fachowca który się rozwija w branży , nie takiego co ławkowcem sufity maluje
TERAZ PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ KTÓRA ŚCIANA POMALOWANA FARBĄ LATEKSOWĄ ODDYCHA.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()