Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
ODŚNIEŻANIE DACHÓW STALOWA WOLA JAROSZ KAMIL OCHRONA ODŚNIEŻANIESTALOWA WOLA, SANDOMIERZ, TARNOBRZEG, MIELEC, RZESZÓW (podkarpackie)
zoszka27 napisał:Nie miałam nigdy takiego odkurzacza, natomiast mogę polecić odkurzacz Ultra Silencer napawdę świetnie odkurza, mam w domu dwa psy i doskonale radzi sobie z sierścią zwierząt, a w dodatku jest cichy, jest to duży plus przy małym dzieckuNie lubię electroluxów. Miałam 2 i w obu coś się ciągle działo. W jednym zepsuło się to do zwijania kabla, w drugim cały czas guzik od włączania się psuje. Teraz jednak zainteresowałam się tymi odkurzaczami automatycznymi. Jeśli rzeczywiście są tak tanie jak mówicie to sądzę , że na coś takiego bym się skusiła.