Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
ODŚNIEŻANIE DACHÓW STALOWA WOLA JAROSZ KAMIL OCHRONA ODŚNIEŻANIESTALOWA WOLA, SANDOMIERZ, TARNOBRZEG, MIELEC, RZESZÓW (podkarpackie)
pio_33 napisał:Ja tylko dodam, żeby nie ulegać "magii" odkurzaczy bezworkowych. lepiej kupić lepszy odkurzacz "starszej generacji", oczywiście z dobrym filtrem, niż "nowoczesny" z filtrem wodnym który jest prawdziwym zbiornikiem grzybów i pleśni.Ja sie nie zgadzam. Mam jedne z nowych modeli Ultra silencer i jest bezworkowy. Genialne rozwiązanie dla alergików. Odczuwam ogromna róznicę, kiedy po sprzataniu moge wysypać wszystko prostym ruchem i umyc ten pojemnik. Nie było to realne z workami, a kurz unosił się znów na pokój kiedy się je wymieniało. Jak dla mnie to dobre rozwiązanie.