Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
hardware napisał:Byle zostawić to do zrobienia fachowcom - oni też poradzą, co będzie pasować - a wszystko będzie w porządku. Ja tak robiłem i nie narzekam.Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?
Agortus napisał:hardware napisał:Byle zostawić to do zrobienia fachowcom - oni też poradzą, co będzie pasować - a wszystko będzie w porządku. Ja tak robiłem i nie narzekam.Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?
Agortus napisał:Nie, nie zamierzaliśmy robić tego na własną rękę. Mamy znajomych, którzy chcieli w ten sposób zaoszczędzić i nieciekawie to się skończyło. I raczej wybierzemy coś egzotycznego. Można wiedzieć, kto u ciebie kładł podłogę?Tak, u mnie kładli fachowcy z Parkiet Studio i mogę ich z czystym sumieniem polecić. Mają bogatą ofertę, nie powinieneś mieć problemów z wyborem czegoś, no i do tego dochodzi jakość wykonania.