Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.każda cena to robienie ludzi w konia. Jak byś wiedział ile realnie kosztuje wybudowanie mieszkania to byś w życiu nie chciał tyle przepłacić a szczególnie na psełdo apartamentach po 30 m2
shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.Fakt, lokalizacja jest super, ja też wcale nie musze pchać się do miasta, wystarczy , że dojazd będzie dobry .
janna napisał:dobry czyli przed 7 rano. Później kory z każdej strony.shogue napisał:W Warszawie w Inwestplanie można taniej kupić niż winnych miastach . Na Czapelskiej były po 6700 za m2 to nie jest zbyt wygórowana cena jak na taką lokalizację.Fakt, lokalizacja jest super, ja też wcale nie musze pchać się do miasta, wystarczy , że dojazd będzie dobry .
shogue napisał:jakie kory? Inwestycja jest bardzo blisko do planowanej stacji metra „Wiatraczna”. W odległości 200 m znajduje się przystanek tramwajowy i autobusowy i pętla ZTM. Dojazd jest supersorry zapomniałem że wszyscy jeżdżą metrem i ZTM. To skąd te kory na Łazienkowskiej co rano?
shogue napisał:Opanuj się ja tylko pisze co jest obok inwestycji InwestPlanu a nie o korkach na ulicy. Nie każdy dojeżdża do pracy czy szkoły samochodem, w metrze też jest zawsze pełno ludzi.InwestPlan to ta sławna firma co dała ciała na inwestycji na Dubieńskiej w 2015 roku. Opóźnienie sięgało 4 miesięcy a kichę jaką tam zrobiono w mieszkaniach to przeraziło nawet najbardziej wyrobionych w temacie podwykonawców.