Malowanie tapetowanie remonty Warszawa i okoliceWarszawa (mazowieckie)
Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
shogue napisał:Modułowe meble do kuchni tez zdają egzamin, bo taniej wychodzi niz takie na zamówienie i tez ładnie można zagospodarować pomieszczenie. Takie meble widziałam w Agacie, można kombinować na rożne sposoby , super sapełna zgoda. Ludzie wydają kupę kasy na stolarzy, którzy zdzierają ile się da. No bo jak się da to czemu nie. A można to zrobić - i mądrzy tak robią - za rozsądne pieniądze i nie ma bólu jak po paru latach chce się coś zmienić. A tak 20 lat się nic nie robi bo lament że tyle kasy poszło. Kiedyś u Klienta stolarz wziął 4 tysie za szafę 2,4x1,5 i się pytam za co tyle wziął? Za ludzką głupotę bo u kolejnego jak robiliśmy remont to kupił modułową w sklepie x i zapłacił 1900zł. I to samo było
Dmochov napisał:Ja akurat jestem zdania, że dzięki stolarzom zaoszczędziłem co najmniej 300 zł na kuchni.Bzdura i ściema. Zawsze u stolarza będzie drożej niż modułowe.
Dla Mnie przy remoncie kuchni najbardziej zależało, aby kuchnia była praktyczna. Dlatego dobrze wykonana stolarka pozwala zaoszczędzić pieniądze.

amator_budowlany napisał:Ja jestem za kuchniami robionymi u stolarza. Jeśli się chwilę poszuka, a nie wybierze pierwszego lepszego to nie jest wcale tak drogo jak się może wydawać. Ja jak robiłem kuchnię to wyceniłem projekt u kilku stolarzy i ceny bardzo się różniły. Wybrałem stolarza, z którego usług korzystali moi znajomi i jestem bardzo zadowolony z efektu. Kuchnia jest dokładnie taka jaką chciałem i wykorzystany jest każdy centymetr, co dla mnie szczególnie ważne bo kuchnia nie jest duża.Druga bzdura w twoim wykonaniu po pierwszej dotyczącej podjazdu. Tu nie chodziło o twojego stolarza i czy ty go wybrałeś z miasta czy z innego pcimia dolnego - chodziło o różnicę między kosztem mebli modułowych a wykonywanych u stolarza i tu zawsze wykonanie stolarskie będzie droższe. Nie jest tak drogo jak może się wydawać to jest twoje odczucie subiektywne nie oparte na niczym bo dla ciebie może nie było drogie a dla innego będzie bardzo drogie. Jedyne z czym się zgadzam to to, że były kolosalne różnice w cenach ale na to składa się wiele powodów i to nie temat o nich.