Piasek Żwir Pspółka Transport Piaskarnia MiedzeszynTytus Transport Piasku Żwiru Wawer (mazowieckie)
Posadzki Wylewki maszynowe, Instalacje grzewcze, Ogrzewanie podłogoweOpole, Kluczbork, Gliwice, Lubliniec, Częstochowa (śląskie)
Udrożnienie rur kanalizacji, pogotowie kanalizacyjne, zatory RadomRadom, okolice (mazowieckie)
Meble na wymiar, produkcja, montaż, wykonanie mebli, solidnieCała Polska
Specjalizujemy się w nowoczesnych systemach tarasowych.Kraków limanowa, nowy sącz, wieliczka (małopolskie)
ODŚNIEŻANIE DACHÓW STALOWA WOLA JAROSZ KAMIL OCHRONA ODŚNIEŻANIESTALOWA WOLA, SANDOMIERZ, TARNOBRZEG, MIELEC, RZESZÓW (podkarpackie)
Bezpiecznie FREZOWANIE Usuwanie Subitu lepiku, kleju zrywanieWykładzinCała Polska
marek100 napisał:Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem jest wykonanie tarasu z deski kompozytowej. O ich zaletach łatwo znaleźć informacje w google. Widziałem takie u znajomych i byli bardzo zadowoleni.ale nie możesz tego malować. poszukaj sobie zdjęć kompozytów po kilku latach - w wielu wyłażą czarne kropki, ponoć z surowca z którego są wykonane, ze pleśnieją, wyginają się i odbarwiają. Tak jak wcześniej pisałem - drewno to drewno.
autor napisał:I planuje wyłożyć go kostką brukową.kurde troche cmentarnie będzie to wyglądać.
Skabe_den napisał:Własnie tego się boję w wypadku plytek, że bedą pękać. A drewno ewentualnie jakie byłoby najlepsze?