Naprawa ekspresów do kawy serwis Siemens Bosch Nivona AEG DeLonghiWrocław (warmińsko - mazurskie)
Naprawa ekspresów do kawy serwis Siemens Bosch Nivona AEG DeLonghiWrocław (warmińsko - mazurskie) Naprawa agdNowa Ruda (dolnośląskie)
Naprawa agdNowa Ruda (dolnośląskie) Karty kontroli dostępuWólka Mińska (mazowieckie)
Karty kontroli dostępuWólka Mińska (mazowieckie)
 ja akurat osobiście nie mam takiego cudeńka, ale widziałem w akcji taki odkurzacz - marki Samsung. faktycznie odkurzył cały pokój - być może trwa to trochę dłużej niż zwykłe odkurzanie, ale przynajmniej problem z głowy
 ja akurat osobiście nie mam takiego cudeńka, ale widziałem w akcji taki odkurzacz - marki Samsung. faktycznie odkurzył cały pokój - być może trwa to trochę dłużej niż zwykłe odkurzanie, ale przynajmniej problem z głowy  polecam, niedługo może sam sobei taki sprawie
 polecam, niedługo może sam sobei taki sprawie   

a poza tym to sprzata dobrze (może nie idealnie) ale wygoda jest duza - i co najciekawsze, sam "wraca" do swojej ładowarki jak ma słabą baterię
 a poza tym to sprzata dobrze (może nie idealnie) ale wygoda jest duza - i co najciekawsze, sam "wraca" do swojej ładowarki jak ma słabą baterię   

widziałam w akcji go. Jest dosyć dokładny
 widziałam w akcji go. Jest dosyć dokładny