Praca magisterska licencjat profesjonalna pomocCała Polska
ANIMATOR CZASU WOLNEGO w Oświęcimiu. LAST MINUTE!Oświęcim (małopolskie)
Wczasy z Prawem jazdy 14 dni zakończone egzaminem!Łomża (podlaskie)
Tłumaczenia przysięgłeGliwice (śląskie)
Tłumaczenia prawnicze angielski, rosyjski WarszawaWarszawa - Centrum (mazowieckie)
Nadzór archeologiczny, śląskie, małopolska, badania archeologiczneCała Polska
mad_man009 napisał:Polecam Ci Speak Up. Z tego, co się orientuję, mają tam dwie filie. Poziomy i metody nauczania są zapewne zbliżone we wszystkich ich szkołach. Ogólnie zajęcia prowadzone są w całkiem sympatyczny sposób, można się nauczyć angielskiegoFakt szkoły mają podobną ofertę, ale wiele też zależy od tego, kogo zatrudniają. Mi się w tej szkole podobało także to, że mogłam swobodnie dostosować zajęcia do własnego rozkładu dnia.
halana napisał:polecam Lincolna. robię tam teraz kurs hiszpańskiego i jestem zadowolona, szczególnie z nauczycielki. wcześniej chodziłam na angielski do jednej z krakowskich szkół, ale nie będę robić im negatywnej reklamy i nie wymienię z nazwy, byłam średnio zadowolona, nie mieli w ofercie nauki hiszpańskiego na moim poziomie, więc przeniosłam się właśnie do Lincolna.To w końcu nauczyłaś się angielskiego, czy zrezygnowałaś na rzecz hiszpańskiego.
Daria05 napisał:A hiszpański z jakiego powodu?Moja mama zna ten język i od kiedy pamiętam interesuje się tą kulturą, jakoś przeszło też na mnie. I nie żałuję tego bo do tej pory nauka tego języka jest bardziej pasja niz obowiązkiem
Pytam z ciekawości.
Wiele osób wybiera na włoski, często też niemiecki (ludzie z zachodniej Polski).